Cea mai sexy pianistă din lume i-a dat lecții lui Novak Djokovic. Vezi ce-a ieșit!


Considerată cea mai atrăgătoare pianistă din lume, americanca de origine uzbecă Lola Astanova (34 de ani) a avut ocazia să-i ofere o primă lecție muzicală celebrului tenismen sârb Novak Djokovic, locul 1 în clasamentul mondial ATP.


Întâlnirea dintre cei doi a avut loc la New York, cu ocazia disputării ultimului turneu de Mare Șlem al anului, US Open. Între două antrenamente cu racheta în mână, Djokovic s-a relaxat în compania frumoasei artiste, Novak și Lola punând la cale și o mică farsă postată pe Instagram.

Și asta e după numai o singură lecție. Sincer, nu cred că această piesă a sunat vreodată mai bine”, le-a transmis Lola numeroșilor săi fani virtuali, alăturând un filmuleț în care Novak Djokovic pare să se descurce de minune la clapele unui pian. 

Adevărul a ieșit în cele din urmă la iveală, Astanova fiind cea care dicta de fapt ritmul muzicii, asta în timp ce tenismenul sârb nu făcea decât să dea din cap și din brațe, așa cum procedează cei mai expresivi pianiști.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@djokernole and I have been following each other for a while now, but met in person only last night, and I wanted to share something with you. While I have been fortunate to meet many accomplished, successful and famous people in my life, oftentimes, those meetings felt underwhelming, as their personal qualities didn’t live up to their professional achievements. But for all of Novak’s truly extraordinary accomplishments as an athlete, he is an even more impressive human being - kind, humble, compassionate, curious and caring. Novak, thank you for being an inspiration, and it is an honor to call you my friend! Good luck this Friday, we’ll be cheering you on ???????????? P.S. You guys should all check out and consider supporting @novakfoundation because you would be a part of something genuine and meaningful!

A post shared by LOLA ASTANOVA (@lolaastanova) on

Născută în 1985 la Tașkent, în Uzbekistan, Lola Astanova a emigrat în 2003 în Statele Unite, stabilindu-se la New York. Profitând de calități fizice de model, ea a declanșat o mică „revoluție” în lumea ușor conservatoare a pianului.

Astfel, pentru că la concerte și în filmările de pe Instagram se îmbracă de fiecare dată provocator, cu rochii scurte și cu pantofi cu toc, Lola și-a câștigat pe merit titlul de cea mai sexy pianistă din lume. Astanova a moștenit talentul artistic de la mama sa, fostă profesoară de muzică, primele lecții de pian luându-le la vârsta de 6 ani.

Sursă foto: Profimediaimages.ro

Vezi și: Keanu Reeves revine pentru un al patrulea Matrix

related posts

Modifică setările cookies