Cei mai populari tiktokeri din lume. Topul vedetelor cu milioane de urmăritori


TikTok-ul este o aplicație tot mai des utilizată de tânăra generație. Atrași de videoclipurile amuzante sau de coregrafiile ingenioase, tot mai mulți oameni își fac cont pe TikTok. Aplicația are vedetele ei, care au adunat în jurul lor milioane de urmăritori. 


Ideea principală a aplicației este de a crea videoclipuri muzicale scurte care durează 60 de secunde. Majoritatea adolescenților folosesc rețeaua socială, dar statisticile arată că apar din ce în ce mai mulți utilizatori cu vârste de peste 25 de ani. Cei mai populari TikTokeri câștigă la ora actuală chiar și 200.000 de dolari pentru o postare, dacă este vorba de promovarea unor branduri. Unii cercetători estimează că sumele ar putea crește și la 1 milion de dolari pentru o postare, odată ce aplicația va deveni tot mai utilizată, scrie theguardian.com.

1.Charli D'Amelio (charlidamelio)

Charli Grace D'Amelio este o dansatoare în vârstă de 16 ani, care ocupă primul loc în top, cu 96,7 milioane de urmăritori. New York Times a numit-o chiar ”Regina TikTok-ului”. Charlie s-a înregistrat pe rețeaua de socializare în vara anului 2019 și a devenit cunoscută după ce a făcut un duet cu Move With Joy, videoclip devenit viral. Charli a dansat cu Bebe Rexha, dar și cu Jennifer Lopez. Mii de utilizatori au început să se aboneze la contul ei, imitându-i mișcările.  

2. Addison Rae (addisonre)

Addison a devenit populară încă de pe la 14 ani. Ea a început să posteze fotografii pe Instagram, încercând o să-și construiască o carieră de model.Odată cu apariția TikTok-ului, fata a decis să-și arate talentul la dans. În doar câteva luni, a reușit să strângă peste 10 milioane de abonați. Rae este considerată vedeta cu cea mai rapidă creștere de pe TikTok. Acum se situează pe locul doi, cu 67,4 milioane de abonați.   Modelul a creat chiar și o comunitate a celor care folosesc aplicația, numind-o Hype House.

3. Zach King (zachking)

Zach este un cunoscut editor video din America, care a devenit celebru pentru videoclipurile sale, postate inițial pe YouTube. Tipul a luat prima dată camera în mână la vârsta de șapte ani și de atunci nu s-a mai despărțit de ea. Principala caracteristică a videoclipului său este magia digitală, care pare să încalce toate legile cunoscute. King nu este doar un blogger popular, ci și câștigătorul multor premii. Odată cu apariția TikTok-ului, el a decis să îl ducă la nivelul următor și să filmeze videoclipuri și mai interesante. În prezent, Zach are 52,1 milioane de urmăritori. 

Sursă foto: Instagram

Vezi și: TikTok te învață cum să gândești pozitiv!

  • Cei mai populari tiktokeri din lume. Topul vedetelor cu milioane de urmăritori

related posts

Modifică setările cookies