Cel mai mare cuceritor: la câteva ore după ce a sărutat-o pe Emily Ratajkowski, Harry Styles a fost surprins cu o fostă iubită


După ce a încheiat relația de doi ani cu Olivia Wilde, Harry Styles a devenit cel mai mare cuceritor de la Hollywood. Nu are răbdare să treacă nici măcar o zi intre întâlnirile pe care le are cu diverse femei celebre.


De curând, un video cu Harry Styles în care o săruta pasional pe Emily Ratajkowski, în Tokyo, a ajuns viral pe internet. Nici nu se putea altfel! Cei doi păreau că nu se pot dezlipi unul de cealalalt și se îmbrățișau cu patos. Fanii au tras concluzia că ar forma deja cel mai sexy cuplu de la Hollywood.

Doar că, la numai câteva ore de la întâlnirea cu Ratajkowski, Harry Styles a fost filmat pe străzile din Tokyo în compania unei foste iubite – modelul Kiko Mizuhara. Imaginile au fost surprinse în jur de ora 6 dimineața.

 

@harrysothermum #harrystyles #kiki #fyp #tokyo #hslot #hshq #hazza #harryshouse ♬ Walking After Midnight - Patsy Cline

Cei doi au avut o relație în trecut, însă noile imagini au alimentat imaginația fanilor. Dacă Harry are o aventură cu Emily, Kiko ar avea o relație serioasă cu un pianist celebru.

 

@harrysothermum #harrystyles #fyp #hslot #hshq #hazza #harryshouse #kiki ♬ Only Angel - Harry Styles

Apropiați ai cântărețului spuneau cu ceva timp în urmă că acesta se întâlnește cu cineva după despărțirea de Wilde și că face mari eforturi să nu se afle în presă. Nu se știe însă dacă este vorba despre Ratajkowski sau despre altă femeie.

  • Cel mai mare cuceritor: la câteva ore după ce a sărutat-o pe Emily Ratajkowski, Harry Styles a fost surprins cu o fostă iubită

related posts

Modifică setările cookies