Cel mai sexy profesor din Italia vinde tablouri cu el în chiloți ca să strângă bani de copaci


Pietro Boselli (31 de ani) este profesorul la care visează fiecare studentă: frumos, doxă de carte, plin de mușchi și sexy cât cuprinde.


Pietro Boselli este un fotomodel atipic. Deși și-a început cariera la 6 ani, când a fost descoperit de Georgio Armani, italianul nu și-a ignorat studiile. După absolvirea liceului în Italia, Boselli s-a mutat la Londra pentru a studia Inginerie Mecanică la University College.

A absolvit cu brio și a fost numit mentor al clasei sale. Și-a luat licența cu un studiu în domeniul turbinelor cu abur, lucrare sponsorizată de gigantul Hitachi, din Japonia.

În perioada 2013-2014 a fost conferențiar la UCL pentru studenții din anul II, unde a predat matematică, calculatoare și termodinamică.

Ca fotomodel a început să facă senzație la vârsta de 18 ani, când a fost invitat, din nou, de Armani la o ședință foto. Pătrățelele, bicepșii și pectoralii l-au ajutat să-și găsească lor în pictoriale care mai de care mai sexy.

FOTO: Profimediaimages.ro

Acum, Pietro Boselli este implicat într-o campanie care are ca scop promovarea unui mediu mai curat. Italianul a fost de acord să pozeze în chiloți, iar imaginile să fie scoase la vânzare de o galerie de artă din Londra.

Un tablou cu profesorul sexy se vinde cu prețuri cuprinse între 150 și 650 de lire sterline. Toate fondurile strânse în urma vânzării operelor vor fi folosite pentru achiziționarea și plantarea unor copaci în zonele afectate de defrișări majore din întreaga lume. Proiectul vizează plantarea a cel puțin 30.000 de arbori.

FOTO: Daniel Jaems via fraems.com

Pietro Boselli este extrem de influent în mediul online, unde încurajează oamenii să facă sport și să aibă o viață echilibrată. Doar pe Instagram are 2,7 milioane de fani, dintre care 65% sunt femei.

În urmă cu circa doi ani era într-o relație cu o tânără pasionată de fitness, daneza Ana Trifkovic Koprivica.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images/Daniel Jaems   

Vezi și VIDEO: Andi Vasluianu este cel mai tare profesor pe care ai fi putut să-l ai. Dacă jucai în Profu`…

  • Cel mai sexy profesor din Italia vinde tablouri cu el în chiloți ca să strângă bani de copaci

related posts

Modifică setările cookies