Cele mai fit vedete din România. Cine sunt divele din showbizul intern care se mândresc cu un corp super tonifiat


Abdomen cu pătratele, posterior mai sexy ca al lui Jennifer Lopez și picioare cu o musculatură bine definită. Pentru un asemenea corp nu trebuie sărită nicio ședință de fitness, iar Antonia, Carmen Brumă sau Inna par că s-au conformat :)


Din topul celor mai fit vedete din România nu are cum să lipsească Antonia, care a fost inspirată să meargă la sală de partenerul ei, Alex Velea. După trei nașteri, artista este în cea mai bună formă din viața ei. De curând Antonia și-a impresionat fanii de pe Instagram cu abdomenul ei super tonifiat. „Am o dietă și merg la sală împreună cu Alex. Și mă mai întreabă oamenii când am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e că și cum stau toată ziua la sală, poți să îți iei o oră din viața ta. Ducem copiii la grădiniță și după ce îi ducem mergem la sală dimineața”, spunea Antonia într-un interviu, mai demult.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Evident, Carmen Brumă este un exemplu de ani de zile în ceea ce privește aspectul fizic. La 45 de ani, vedeta care inspira mii de femei să facă sport și să mănânce sănătos impresionează cu formele ei tonifiate. Însă pentru un asemenea rezultat, nu ratează nicio sesiune de fitness. Face exerciții scurte, dar intense.

„Prefer să mă trezesc la 5 dimineața și fac 15-20-30 de minute maxim de sport, atât cât pot, ca să am energie pe tot parcursul zilei. Acesta este unul dintre motivele, de fapt, pentru care eu fac sport. Mă interesează să-mi mențin și forma fizică, dar mă interesează mai mult că îmi dă energie. Unii beau cafeaua la prima oră sau energizante, pe mine sportul mă pune pe direcție și îmi da adrenalina aceea de care am nevoie la început de zi”, spunea Carmen Brumă în Click.

Roxana Vancea este și ea una dintre vedetele pasionate de fitness. Aceasta își etalează rezultatele obținute la sală în postările sexy de pe Instagram. După o pauză în care a avut grijă de copil, Roxana așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă la sală, unde lucrează ca antrenor de fitness.

„Abia aștept să mă întorc la muncă. Îmi este dor, aproape se face un an și jumătate de când nu am mai fost la muncă și nu le-am mai antrenat pe fete”, spunea de curând Roxana.

La 44 de ani, Anna Lesko are un corp de invidiat și asta pentru că sportul face parte din viața ei în mod constant. Cântăreața postează adesea imagini de la sala, spre încântarea fanilor ei.

Și Inna este în topul celor mai fit vedete din România, mândrindu-se cu un abdomen cu pătrățele. “Sunt departe de a fi perfectă, dar am și noroc genetic, am și grijă ce mănânc, să fac sport, mișcare.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

  • Cele mai fit vedete din România. Cine sunt divele din showbizul intern care se mândresc cu un corp super tonifiat

related posts

Modifică setările cookies