"Cele mai sexy gemene din lume", imagini de infarct! Cum s-au pozat franțuzoaicele Tantot în Maldive


Una e Pauline, iar alta e Mathilde! Franțuzoicele Tantot sunt considerate de presa străină “cele mai sexy gemene din lume”. Nici nu e de mirare dacă ne uităm la pozele pe care le postează zilnic pe Instagram. 


Cele două surori au profitat de faima pe care au dobândit-o pe rețelele de socializare și și-au lansat propriul business. Și ce ar putea să promoveze cele două tinere? Lenjerie intimă și costume de baie, evident.

Surorile Tantot (26 de ani) au strâns o avere pozând provocator și arătându-și părțile intime pe site-urile de socializare. Mathilde și Pauline i-au sucit mințile și lui Neymar, care le invită la mai toate petrecerile private pe care le organizează. 

Recent, cele două surori s-au bucurat de o vacanță însorită în Maldive și și-au răsfățat fanii cu câteva instantanee sexy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mathilde (@mathildtantot)

Mathilde a renunțat la sutien și și-a ales o pereche de bikini minusculă, în timp ce Pauline și-a pus în evidență bronzul și nu numai, într-o lenjerie intimă transparentă, de culoare roz. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pauline (@popstantot)

Imaginile sexy postate de Mathilde au adunat peste 1 milion de like-uri în doar câteva ore. Internauții i-au lăsat sute de mesaje în care i-au scris că are un corp de vis.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos

La fel de complimentată a fost și Pauline. Cele două surori se mândresc cu faptul că sunt naturale sută la sută și nu au apelat până acum la nicio operație estetică.

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: 

  • Cele mai sexy gemene din lume , imagini de infarct! Cum s-au pozat franțuzoaicele Tantot în Maldive

related posts

Modifică setările cookies