Cele mai sexy mămici de școlărei. Ce vedete din România și-au însoțit copiii în prima zi de scoală


Prima zi de scoală este un eveniment important pentru orice părinte, fie că este vedetă sau nu. Geanina Ilies, Elena Gheorghe sau Andreea Bănică nu au putut lipsi de la deschiderea noului an scolar.


Elena Gheorghe a fost o mămică chic în prima zi de scoală. Aceasta l-a însoțit pe fiul sau, Nicholas, care a trecut clasa întâi. Îmbrăcată într-o rochie simplă, dar de efect, cu dungi albe și negre, Elena a trezit admirația celorlalți părinți.

“Emoții... Astăzi Nicholas a început clasa întâi și parca mai ieri îl duceam pentru prima oară la grădiniță. Timpul trece foarte repede, dar ne rămân amintiri prețioase”, a spus Elena pe Instagram.

Momente emoționante au fost și în familia Măruță! Andra, Catalin și Eva l-au condus pe David la scoală. Băiatul, care începe clasa a II-a, a primit încurajări din partea surioarei sale. Catalin Măruță a filmat totul, iar Andra a încărcat filmuletele în story-urile sale de pe Instagram.

Geanina Ilies și-a însoțit fiul la festivitatea de deschidere a anului școlar. Patrick e băiat mare -  a trecut clasa a VII-a, după cum a dezvăluit mama sa. “Cine trece clasa a VII a? Cine? Cine?”, a scris mândră Gianina pe Instagram.

Andreea Bănică a atras toate privirile în prima zi de scoală. Nici nu avea cum cu asemenea apariție. Rochia sa florala a fost imposibil de ignorat. “Pregătiți de scoală și grădiniță! Sofi este fericită, Noah mai puțin”, a spus cântăreața pe Instagram.

 

Giulia Anghelescu, Anca Serea și Simona Patruleasa au spus și ele prezent la deschiderea anului scolar. Imagini IN GALERIA FOTO de mai jos:

 

  • Cele mai sexy mămici de școlărei. Ce vedete din România și-au însoțit copiii în prima zi de scoală

related posts

Modifică setările cookies