Certată de fani că nu a îmbătrânit frumos și e obsedată de cum arată, Paulina Porizkova s-a "răzbunat" pozând în lenjerie intimă


Are 57 de ani și arată fenomenal, însă mereu se găsește cineva pe internet care să spună contrariul. Cu lucrul ăsta s-a confruntat și modelul Paulina Porizkova, care a fost certată că nu a “îmbătrânit frumos” și că nu are activități mai potrivite pentri vârsta ei.


“Nu ai îmbătrânit deloc frumos, arăți mult mai bătrână decât ar trebui. Ar trebui să ai mai multă grijă de tine”.

Alți followeri au certat-o pentru că se expune pe Intagram în ipostaze “nepotrvite” pentru vârsta ei și că este “prea obsedată de felul în care arată”.

Ca să le dea peste nas cârcotașilor, Paulina a mai postat o imagine sexy, cu un text ironic. “Aproape 58 de ani? Bunică, tricotat, șemineu? Bifat, bifat, bifat, bifat. Am tricotat puloverul pe care îl port și, da, stau lângă un șemineu. Deci așa arată pentru mine aproape 58 de ani”, a scris modelul. Paulina a mai adăugat și hashtaguri precum #bunica și #farafiltre.

Nu este prima oară când modelul se confruntă cu astfel de reacții online. Faptul că pozează sexy la 57 de ani îi face pe mulți să îi lase comentarii negative. În trecut i s-a spus că e “prea bătrână” ca să mai pozeze în bikini.

“Întotdeauna am crezut că a îmbătrâni și a te urâți este cel mai greu pentru oamenii frumoși (...) Mă rog să te împaci cu mortalitatea ta. Cu toții îmbătrânim și ne urâțim ... doar că tu „cazi” de la o înălțime mai mare decât noi ceilalți – i-a scris un troll. 

Ce a răspuns Paulina? „O femeie de 57 de ani este „prea bătrână” pentru a poza în bikini - indiferent cum arată.Pentru că „bătrân” înseamnă „urât”. Primesc comentarii că acestea de fiecare dată când postez o fotografie a corpului meu. Bărbații în vârstă sunt distinși, femeile în vârstă sunt urâte. (...) Nu există „urât” și „bătrân”. Doar miop și ignorant”, a scris vedeta pe Instagram.

  • Certată de fani că nu a îmbătrânit frumos și e obsedată de cum arată, Paulina Porizkova s-a răzbunat pozând în lenjerie intimă

related posts

Modifică setările cookies