Prințesa Charlene de Monaco, externată după o lună întreagă de spitalizare. Cea mai recentă fotografie cu soția Prințului Albert 


Recuperarea Prințesei Charlene de Monaco continuă să fie una anevoioasă. În ciuda faptului că a fost externată, ea nu s-a putut întoarce acasă pentru a fi alături de soț și de copii și se află în continuare în Africa de Sud.


Charlene a plecat în țara natală în luna martie a acestui an și de atunci nu a mai revenit în Monaco, pentru a fi din nou alături de soțul său, prințul Albert. În luna mai a contractat o infecție care nu i-a permis să părăsească țara. Iar șirul de evenimente nefericite nu s-a oprit aici.

În luna septembrie a fost transportată de urgență la spital și a avut nevoie de îngrijirea medicilor pentru mai bine de o lună, problemele de sănătate cu care se confruntă nefiind făcute publice cu exactitate. 

Recent, Charlene de Monaco a fost externată și pare să se simtă mai bine. Ea a distribuit o fotografie pe pagina personală de Instagram, în care apare alături de o Biblie. Internauții s-au bucurat să o revadă, însă mulți dintre ei au scris comentarii în care și-au exprimat îngrijorarea pentru starea ei fragilă de sănătate. Deși zâmbește, în instantaneu se poate observa suferința prin care Prințesa Charlene trece de o bună perioadă de timp. 

Criticii susțin că nu doar starea de sănătate fragilă o determină pe Charlene să stea departe de Monaco, ci și faptul că relația cu soțul său trece printr-o perioadă nefastă, iar despărțirea pare a fi o opțiune.  

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Cel mai tare joc de pe TikTok

  • Prințesa Charlene de Monaco, externată după o lună întreagă de spitalizare. Cea mai recentă fotografie cu soția Prințului Albert 

related posts

Modifică setările cookies