Charlene și Albert de Monaco stau separat, dar apar împreună la evenimente. Ce se întâmplă cu cuplul regal


Charlene și Albert de Monaco au o căsnicie ieșită din comun. Cei doi locuiesc separat și apar împreună doar la evenimente.


Prințesa Charlene locuiește în Elevția și își vede soțul din motive ceremoniale, cel puțin asta susține presa germană și franceză. 

Misterul unui mariaj regal!

Prințesa Charlene, în vârstă de 45 de ani, și-a petrecut vara într-o excursie cu iahtul împreună cu soțul ei, în vârstă de 65 de ani, și cu gemenii lor, Jacques și Gabriella, în vârstă de opt ani. Dar ea nu s-a întors la Palat și locuiește în străinătate, alimentând speculațiile cu privire la mariajul lor, potrivit unica.ro.

O sursă apropiată a cuplului regal a declarat pentru ziarul francez Voici că cei doi sunt doar un „cuplu de ceremonii”, semn că mariajul lor este pe butuci.

Zvonurile atestă că Charlene a promis că se va întoarce la Monaco pentru ocazii oficiale și acum are voie să-și vadă copiii mai des. „Albert și Charlene sunt acum parteneri buni, se îngrijesc pe rând de copii”, a adăugat o sursă pentru ziarul german Bild.

Este bine cunoscut faptul că după ce fosta înotătoare a petrecut 10 luni de parte de soțul ei, după ce s-a întors în Africa de Sud pentru ceea ce trebuia să fie o călătorie de o lună. Ea nu a fost fotografiată în Monaco din ianuarie 2021 până în martie 2022 și a invocat o problemă la ureche care a împiedicat-o să zboare.

La întoarcerea ei în principat, Albert a pretins că Prințesa e copleșită: „Era copleșită și nu se putea confrunta cu îndatoririle oficiale, cu viața în general sau chiar cu viața de familie”, spunea Albert de Monaco la acea vreme. 

Sursă foto: shutterstock
  • Charlene și Albert de Monaco stau separat, dar apar împreună la evenimente. Ce se întâmplă cu cuplul regal

related posts

Modifică setările cookies