Charles și Diana “nu ar fi trebuit să se căsătorească niciodată!”. Noi dezvăluiri făcute de un expert regal


Expertul regal Penny Junor a vorbit despre relația dintre Charles și Diana într-un nou documentar care explorează viața noului monarh.


Documentarul intitulat “Charles: Our New King” (n.red Charles: Noul nostru rege) a evidențiat faptul că mulți oameni nu credeau că Charles și Diana erau compatibili.

Charles și Diana nu ar fi trebuit să se căsătorească niciodată!”, a afirmat Penny Junor. Expertul regal crede că actualul rege a arătat că avea îndoieli în privința căsniciei chiar în timp ce mergea spre altar.

"Cred că, în timp ce se îndrepta spre altar, Charles s-a uitat la Camilla cu o privire ușor melancolică. Charles știa că face o greșeală, dar era prea târziu. Nu a avut curajul și Dumnezeu știe cine ar fi avut curajul să anuleze o nuntă de o asemenea amploare”, a declarat Penny, potrivit Daily Star

"Și Diana, la fel, cu puțin timp înainte de nuntă, le-a spus surorilor ei: «Nu pot să merg până la capăt cu asta», iar ele au spus: «Prea târziu, Duch, fața ta este pe prosoapele de ceai»", a adăugat Penny. 

"Căsătoria dintre Charles și Diana a fost un dezastru. Sunt doi oameni care nu ar fi trebuit să se căsătorească niciodată", a mai declarat jurnalista potrivit sursei citate mai sus.

Penny a spus că Charles avea nevoie disperată de cineva care să-l "sprijine și să-l încurajeze". Charles și Diana și-au anunțat despărțirea în 1992, iar divorțul lor a fost finalizat în 1996.

Din păcate, Diana a murit cinci ani mai târziu, într-un accident de mașină, într-un tunel rutier din Paris, alături de partenerul ei, Dodi Fayed.

Charles, actualul rege al Regatului Unit, s-a căsătorit cu Camilla Bowles în 2005.

Penny a declarat anterior în Vanity Fair că ea a fost singura persoană care l-a putut scoate pe Charles din depresie.

"L-a tratat ca pe o persoană normală, așa cum a făcut-o și atunci când erau împreună, iar dacă vreodată se purta prost, era egoist sau nechibzuit, nu se temea să-i spună acest lucru. A fost o prietenă adevărată. Cred că Camilla l-a transformat pe Charles. Este mai fericit cu ea decât a fost vreodată. Ea îi oferă încredere și sprijinul de care a avut nevoie cu disperare de-a lungul vieții și pe care nu l-a găsit niciodată cu adevărat în altă parte", a conchis Penny. 

Citește și: Cele trei cuvinte cu care Prințul Charles a rănit-o pe Prințesa Diana chiar înainte nunții lor

Fotogragii: Getty Images

  • Charles și Diana “nu ar fi trebuit să se căsătorească niciodată!”. Noi dezvăluiri făcute de un expert regal

related posts

Modifică setările cookies