Cheryl Cole, motivul pentru care s-a despărțit de Liam Payne


Cântăreața a acordat primul său interviu după patru ani de pauză.


După patru ani, frumoasa artistă a acceptat să dea un interviu în care a vorbit despre relația cu tatăl copilului ei, Bear. 

Citește și: Divort-bomba in showbiz. Se despart dupa numai 2 ani de casnicie, desi pareau mai indragostiti ca niciodata

Cheryl Cole (35 de ani) și Liam Payne (25 de ani) s-au despărțit în luna iulie a acestui an, după doi ani de relație. Cei doi au împreună un băiețel, Bear Payne, născut în luna martie a anului 2017. Vestea separării celor doi a șocat fanii, venind la doar trei luni după ce Bear împlinise un an de zile. 

Recent, în primul său interviu după mai mulți ani, Cheryl a indicat adevăratul motiv al despărțirii.

Cheryl Cole a declarat pentru revista Style că Liam (25 de ani), care a devenit celebru ca membru al formației One Direction, își dorea să devină tată încă de la vârsta de 16 ani. 

Așadar, Liam voia să se așeze la casa lui și să aibă o familie și să nu mai fie singur. L-am încurajat în acest sens. Apoi, lucrurile nu au mai mers”.

Când Cheryl a fost întrebată dacă Liam a realizat că o familie nu era exact ceea ce-și dorise, până la urmă, Cheryl a răspuns: ”Trebuie să-l întrebați pe el acest lucru”

De asemenea, artista a răspuns evaziv când a fost întrebată dacă Liam s-a împăcat mai greu cu legătura foarte strânsă dintre Cheryl și fiul lor, Bear: ”Poate, poate”.

Cheryl a comentat și dificultatea lui Liam de a găsi un echilibru între rolul de tată și construirea unei cariere solo, acesta fiind forțat să petreacă luni de zile departe de casă atunci când Bear era foarte mic. ”Aproape că trăia două vieți separate. Trebuie să te transformi, mental, într-un star pop, apoi să treci iar la statutul de tătic”.

Cheryl și Liam s-au despărțit în termeni buni, dovadă că acum acesta a felicitat-o pentru întoarcerea în muzică, în ciuda faptului că, în noul single, Cheryl l-ar fi descris pe acesta drept un ”f**ker”. 

Foto: Getty, Facebook

  • Cheryl Cole, motivul pentru care s-a despărțit de Liam Payne

related posts

Modifică setările cookies