Chris Hemsworth, bălăceală în cadă cu fiii săi: ‘Copiii au vrut o excursie cu barca. Asta e tot ce am putut face’


Chris Hemsworth știe să-și răsfețe copiii, pe care îi crește într-un paradis verde din estul Australiei, departe de agitația marilor orașe. Actorul de 39 de ani a făcut baie în cadă împreună cu băieții săi în vârstă de 8 ani.


Gemenii Tristan și Sasha au vrut o plimbare cu barca, dar au primit o bălăceală în cada din curtea casei impresionante pe care familia o deține în Broken Head, Australia. Chris Hemsworth a încercat să compenseze dezamăgirea copiilor cu buna sa dispoziție.

Actorul și-a etalat bicepșii și s-a strâmbat în fel și chip pentru a-și distra băieții, contrariați că barca lor ia cam multă apă.  

Copiii au vrut o excursie cu barca. Asta e tot ce am putut face. S-ar putea să fi fost puțin dezamăgiți”, a scris pe Instagram starul din Thor: Love and Thunder.

 

Postarea a făcut deliciul admiratoarelor sale virtuale, care și-ar fi dorit să fie în locul gemenilor în acea cadă.

Faceți-mi loc și mie să-mi înfund picioarele de hobbit”, a scris o femeie.

Ia-mă și pe mine într-o excursie cu barca”, a cerut altă admiratoare.

Câți copii are Chris Hemsworth

Chris Hemsworth e căsătorit din 2010 cu Elsa Pataky, actriță și model cu origini românești. Pe numele întreg Elsa Lafuente Medianu, soția lui Chris Hemsworth s-a născut la Madrid. 

Ea e fiica unui biochimist spaniol, José Francisco Lafuente, și a jurnalistei Cristina Medianu Pataky. Elsa a studiat jurnalismul la Universitatea CEU San Pablo, luând, în paralel, cursuri de actorie. Pe lângă spaniolă și română, aceasta vorbește fluent și în limbile engleză, portugheză și franceză.

Cuplul are trei copii împreună: gemenii Tristan și Sasha (8 ani) și o fată pe nume India Rose (10 ani).

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro/Instagram

Vezi și VIDEO:

  • Chris Hemsworth, bălăceală în cadă cu fiii săi: ‘Copiii au vrut o excursie cu barca. Asta e tot ce am putut face’

related posts

Modifică setările cookies