Christina Aguilera a pozat topless pentru a recrea coperta albumului “Stripped”, din 2002


La 40 de ani, Christina Aguilera arată mai bine ca niciodată și se bucură de succes și în plan profesional. Artista le-a făcut o surpriză fanilor și a recreat coperta albumului “Stripped”, din 2002. 


X-Tina s-a pozat topless în fața oglinzii și a postat imaginile pe Instagram. Ea și-a promovat astfel și cel mai nou concert pe care îl va susține la LadyLand Festival din New York. 

Christina a purtat doar o pereche de blugi și și-a acoperit bustul imens cu ajutorul părului. „O săptămâna până la LadyLand Festival! Vei fi acolo?”, a scris artista lângă imaginile sexy.

Fanii au fost încântați peste măsură și i-au trimis mii de inimioare și mesaje. Printre cei care au comentat la postarea Christinei s-a numărat și logodnicul acesteia, afaceristul Matthew Rutler. 

„Ummmmm, voi fi acolo, mai ales după ce am văzut asta!”, i-a transmis Matthew. Cei doi sunt împreună din 2010 și au o fetiță, pe nume Summer, în vârstă de 7 ani. Artista mai are un băiețel, în vârstă de 13 ani, din căsnicia cu Jordan Bratman. 

Fotografii: Getty Images / Instagram

Vezi și VIDEO: Cristiano Ronaldo pe OnlyFans?

  • Christina Aguilera a pozat topless pentru a recrea coperta albumului “Stripped”, din 2002

related posts

Modifică setările cookies