Christina Aguilera a slăbit enorm și și-a etalat noua siluetă de supermodel la început de an


După ani de zile în care a spus că “refuză să slăbească” și a susținut vehement că este mulțumită cu formele ei voluptoase, Christina Aguilera a scapăt, ca prin minune, de kilogramele în plus. 
Artista arată ca pe vremea când făcea furori cu piesa Genie in a Bottle, atunci când avea numai 19 ani.

La finalul lui 2023, Christina Aguilera și-a etalat noile forme de supermodel la show-ul pe care l-a susținut în Las Vegas. Potrivit Daily Mail, vedeta nu ar fi urmat o dietă anume, ci ar fi ales o alimentație sănătoasă și mult sport.

În trecut, greutatea artistei a fluctuat mult, influențată și de cele două nașteri. După primul copil, a reușit să scape de 18 kilograme cu ajutorul dietei curcubeu și a unui aport de 1600 de calorii pe zi. Dieta curcubeu presupune să ai un regim alimentar bogat în fructe și legume intens colorate, în fiecare zi.

Pe lângă o alimentație sănătoasă, Aguilera își întărește musculatura practicând yoga, box și făcând exerciții cu greutăți, precum și cardio.

Sursa foto: Profimedia, Getty Images  • Christina Aguilera a slăbit enorm și și-a etalat noua siluetă de supermodel la început de an

related posts

Modifică setările cookies