Christina Ich, val de reacții după ce s-a filmat fără sutien în jacuzzi


Christina Ich este una dintre cele mai cunoscute și apreciate creatore de conținut de la noi din țară. Vedeta a reușit să atragă simpatia oamenilor din online atât datorită personalității sale, cât și grație aspectului fizic de invidiat. 


Christina Ich se bucură de admirația a peste 800.000 de persoane, care o urmăresc constant pe Instagram. Cu toate că de cele mai multe ori urmăritorii sunt la asentimentul vedetei, câteodată au reacții dure la postările acesteia. Recent, influencerul s-a filmat stând fără sutien în jacuzzi, alături de fiul ei în vârstă de 4 ani. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS IMAGINILE)

Vedeta a scris și un mesaj alături de imaginile în care apare alături de Noah: “O mamă este prima dragoste a fiului ei, un fiu este ultima dragoste a mamei lui”.

Unii fani s-au revoltat atunci când au văzut-o pe Christina fără sutien alături de fiul ei și au lăsat în secțiunea de comentarii  mai multe păreri:

„De ce ai fi topless în fața băiețelului tău?”, „Fără costum??” sau „Vă rog să nu vă mai pupați copiii pe buze. Implică și asta multe riscuri, care nu sunt necesare de la cauze de sănătate, bacterii, pâna la cauze emoționale. Astfel se creează confuzie pentru copil în dezvoltarea relațională. Se suprapun roluri romantice cu cele mamă-copil” au fost câteva dintre comentariile de revoltă postate de urmăritorii vedetei.

Alina Ceușan, o altă influenceriță de succes, i-a luat apărarea Christenei: 

Alina i-a comentat: “De ce nu (n.r. ar sta topless)? Ca să știe ce este un sân, un sfârc. Stai, Cristina liniștită topless și explică-i anatomia!”, a scris ea.

Răspunsul mamei copilului lui Alex Pițurcă a venit imediat: “L-am învățat deja”.

Sursă foto: Christina Ich/Instagram

  • Christina Ich, val de reacții după ce s-a filmat fără sutien în jacuzzi

related posts

Modifică setările cookies