Ciara a făcut marele anunț! Artista este însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani:„Facem un alt copil…” VIDEO


Ciara și soțul ei, Russell Wilson, vor deveni părinți pentru a patra oară!


Ciara a anunțat că va deveni din nou mamă, la 37 de ani, veste care a luat pe toată lumea prin surprindere.Solista este însărcinată cu cel de-al patrulea copil, al treilea cu jucătorul de fotbal american. Anunțul a fost făcut chiar de artistă în mediul online, printr-un videoclip cu ea la piscină.

Artista mai are trei copii, pe Sienna Princess Wilson (6 ani), și un fiu, Win Harrison Wilson (3 ani), cu Russell, și încă un fiu, Future Zahir Wilburn (9 ani), din fosta relație cu rapperul Future.

Pe fundalul filmării de la piscină se aude piesa „How We Roll”, pe care Ciara a lansat-o cu doar câteva zile înainte de anunțul sarcinii, în colaborare cu artistul Chris Brown. De asemenea, în descrierea filmulețului, Ciara a scris versurile „Te uiți la mine așa din nou, facem un alt copil… Ești inima mea, eu sunt coasta ta” din melodie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

Sarcina nu este o surpriză, Ciara și Russell declarând în trecut că își doresc să-și extindă familia. Cei doi s-au logodit în martie 2016 și s-au căsătorit în luna iulie a aceluiași an, la Castelul Peckforton din Cheshire, Anglia.

În 2015, într-un interviu, Ciara povestea cum a transformat-o rolul de mamă. „Îmi place să fiu mamă”, a declarat atunci. „Este, într-adevăr, pe primul loc înainte de orice acum. Totul s-a întâmplat la momentul perfect. Am simțit era momentul să devin mamă, fiul meu mă aduce cu picioarele pe pământ și pune lucrurile în perspectivă pentru mine. Nu-mi mai pasă atât de mult de lucruri în general. De exemplu, nu mă mai consum pentru lucrurile mărunte și îi acord credit fiului meu pentru acest lucru”, a încheiat Ciara, potrivit unica.ro.

Sursă foto: Instagram/Ciara

  • Ciara a făcut marele anunț! Artista este însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani:„Facem un alt copil…” VIDEO

related posts

Modifică setările cookies