Cindy Prado și-a etalat corpul sculptat la plajă. Reacția fanilor: “Ești cea mai frumoasă femeie din Univers”


Cindy Prado este un influencer și model cunoscut peste Ocean. Americanca are peste 2,6 milioane de fani care îi urmăresc zilnic postările de pe Instagram. Iar internauții au cu ce se delecta!


Frumoasă Cindy are un trup perfect sculptat și este naturală din cap până în picioare. Datorită formelor irezistibile, Cindy se numără printre modelele care fac bani frumoși din reclame la costume de baie sau lenjerie intimă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Prado (@cindyprado)

Recent, americanca a făcut furori la plajă, într-un costum de baie minuscul. A urmat o avalanșă de comentarii din partea internauților, care nu și-au putut lua ochii de la senzuala Cindy. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Prado (@cindyprado)

“Ești încântătoare!”, “Ce frumusețe! Nu te compari cu nicio femeie!”, “Nu există nimic mai frumos ca o femeie naturală”, “Ești cea mai frumoasă femeie din Univers”, “Ești făcută pentru asta!”, “Ce bine arăți în acei bikini!”, “Ni s-a tăiat respirația”, sunt câteva dintre mesajele postate de admiratorii modelului. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Prado (@cindyprado)

Cindy are origini cubaneze și este iubita unui artist polonez, pe nume Patryk Tracz. Mai multe imagini cu frumoasa Cindy în GALERIA FOTO de mai jos.

Fotografii: Instagram 

  • Cindy Prado și-a etalat corpul sculptat la plajă. Reacția fanilor: “Ești cea mai frumoasă femeie din Univers”

related posts

Modifică setările cookies