Cindy Prado și prietenele ei au încins atmosfera pe o plajă din Mykonos. Au dansat senzual sub privirile turiștilor


Este modelul din Miami care sucește mințile bărbaților prin aparițiile incendiare pe rețelele sociale. Cindy Prado se numără printre cele mai senzuale influencerițe din SUA, cu peste 2,8 milioane de urmăritori. În prezent, se bucură de vacanță, alături de prietene, pe insula grecească Mykonos. 


Cindy Prado, Tiffany Keller și Selah Weigant sunt modele de succes și câștigă sume frumoase din modelling și contracte de publicitate cu diferite branduri. Frumoasele din Los Angeles și-au luat o binemeritată vacanță și au ales insula Mykonos, cunoscută drept raiul distracțiilor de vară pentru tineri. Fetele au încins atmosfera pe plajă, dansând senzual în costum de baie. 

Cele trei prietene au ales un hotel superb, cu piscină, unde s-au bronzat și au făcut poze. (Vezi galeria foto de mai jos)

Modelul de origine cubaneză și spaniolă, Cindy Prado, are 31 de ani și nu odată s-a remarcat pe Instagram cu ipostaze sexy, purtând ținute provocatoare. Aparițiile ei pe plajă sunt un adevărat spectacol de modă. Modelul nu poate trece niciodată neobservată, datorită costumelor originale pe care le poartă.

Sursă foto: Instagram/ Cindy Prado

Vezi și: 

 

  • Cindy Prado și prietenele ei au încins atmosfera pe o plajă din Mykonos. Au dansat senzual sub privirile turiștilor

related posts

Modifică setările cookies