Cine ar fi noul bărbat din viața lui Kim Kardashian după divorțul de Kanye West


Kim Kardashian rămâne una dintre cele mai dorite femei din showbizul internațional, mai ales acum, de când e singură. Cu siguranță vedeta de reality show nu duce lipsă de admiratori.

Tag-uri:

Deși a trecut un an de la despărțirea de Kanye West, până acum nu s-a aflat nimic despre viața amoroasă a lui Kim Kardashian. Fie nu a mai avut niciun iubit de atunci, fie a fost extrem de discretă. Însă cum paparazzii sunt mereu pe urmele ei, este greu să facă orice mișcare fără să se afle. Așa că de curând, aceștia au fotografiat-o în compania comediantului Pete Davidson, cu 14 ani mai tânăr decât ea.

Kim și Pete au fost văzuți ținându-se de mână într-un trenuleț de distracție, însă apropiați ai acestora susțin că sunt prieteni de mai mult timp și că nu este nimic între ei. Cei doi au fost însoțiți de sora lui Kim, Kourtney, și logodnicul ei, Travis Barker. 

De curând, Kim Kardashian a fost invitată în emsiunea Saturday Night Live, acolo unde “lucrează”, de fapt, comediantul Pete Davidson. Cei doi au fost protagoniștii unei scenete în care s-au sărutat.

 

Pete Davidson are “lipici” la tinerele vedete de la Hollywood, având pe lista sa de cuceriri nume ca Ariana Grande, Kaia Gerber (fiica lui Cindy Crawford) sau Phoebe Dynevor, din Bridgerton.

 

Apropiați ai lui Kim Kardashian susțin însă că fostul ei soț, Kanye West, face eforturi disperate să o recucerească, deși, de curând, s-a aflat că acesta ar avea o relație amoroasă cu Irina Shayk.

  • Cine ar fi noul bărbat din viața lui Kim Kardashian după divorțul de Kanye West

related posts

Modifică setările cookies