Cine e studenta la medicină care s-a apucat de striptease pentru a-și plăti studiile. Câți bani face pe noapte


O tânără de 24 de ani care visa să devină asistentă medicală a fost încurajată de mama ei să muncească pentru a-și plăti studiile. Chiar dacă meseria ei nu e văzută cu ochi buni de prea multe femei.


Ellen, care este stundentă în Brighton, s-a confesat în cadrul show-ului Girls on Girls de la BBC 3. Tânăra a dezvăluit că s-a apucat de dansuri la bară în cluburi pentru a strânge bani de facultate.

Cea care a încurajat-o a fost chiar mama ei. „Mama mea a auzit la radio o știre despre studentele de la medicină care fac striptease pentru a-și plăti facultatea. Și mi-a spus: de ce nu te gândești să devii dansatoare la bară?”, a mărturisit Ellen, care și-a luat numele de Bunny în zilele de weekend în care practică acest job.

Tânăra spune că realizează venituri de până la 2.900 de euro pe noapte atunci când se expune în cluburile de striptease.

Ellen recunoaște că meseria de weekend pe care și-a ales-o îi aduce satisfacții și a ajutat-o să aibă mai multă încredere în ea. Spune că cei mai mulți bani nu îi face când dansează pe scenă, sub ochii tuturor, ci în timpul show-urilor private, care au loc în separeuri.

Uneori, are clienți care o plătesc cu 500-600 de euro pe oră doar pentru a vorbi cu ei. „Suntem ca niște consilieri foarte scumpi, e grozav”, spune Ellen.

O deranjează eticheta de femeie ușoară

Ellen știe că e privită cu malițiozitate de cele mai multe femei, însă susține că ceea ce face ea în clubul de striptease nu depășește bunul simț.

„Femeile cred că suntem depravate, că avem boli cu transmitere sexuală și că ne culcăm cu soții lor. Suntem doar niște femei normale care vor să facă bani”, s-a confesat ea.

Și-a cunoscut soțul la striptease

Ellen este mamă și soție. Și-a cunoscut actualul soț datorită meseriei sale de weekend și spune că e cea mai frumoasă parte a vieții ei.

„Cu ajutorul dansului mi-am cunoscut toți prietenii. Mi-a schimbat viața”, spune Ellen în emisiunea de la BBC 3.

Fotografii: capturi video YouTube
 
Vezi și VIDEO: Marie și mama ei, dansatoare pentru o zi în baletul lui Cătălin Măruță
 
  • Cine e studenta la medicină care s-a apucat de striptease pentru a-și plăti studiile. Câți bani face pe noapte

related posts

Modifică setările cookies