Cine este Ada Obilu, soția misterioasă a lui Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep


Patrick Mouratoglou este, din acest an, antrenorul personal al Simonei Halep, iar fanii româncei au sesizat că cei doi sunt mai apropiați decât prevede o relație profesională. Cu toate acestea, tehnicianul francez cu rădăcini grecești are acasă o soție misterioasă, mult mai tânără decât el.


Colaborează de doar șase luni, însă relația profesională dintre Patrick Mouratoglou (52 de ani) și Simona Halep (30 de ani) le-a atras atenția fanilor celor doi. Jucătoarea de tenis și antrenorul ei par mai apropiați decât prevede o relație de serviciu.

Recent divorțată, Simona Halep nu a luat atitudine pentru a risipi zvonurile conform cărora antrenoul îi face curte.

Cu toate acestea, Patrick Mouratoglou pare îndrăgostit până peste cap de a treia sa soție, Ada Obilu. Mult mai tânără decât ea, femeia cu origini franceze este un mister pentru presa internațională. Instructorul de tenis nu a dezvăluit nimic despre viața lor privată, ci se mulțumește să facă publice evenimente din viața lor de familie, cum sunt vacanțele sau zilele de naștere.

 

Cine este Ada Obilu, a treia soție a lui Patrick Mouratoglou

Născută în Franța și pasionată de călătorii, gastronomie și fotografie, Ada Obilu nu își expune viața privată. Cei doi s-au căsătorit în mare secret, la scurt timp după ce antrenorul de tenis a divorțat de cea de-a doua soție, designerul de interioare Clarisse Baux.

Patrick și Ada Mouratoglou au două fete împreună, una de 3 ani, celălaltă de 6 ani.

Fotografii: Getty Images/Instagram

Vezi și VIDEO:

  • Cine este Ada Obilu, soția misterioasă a lui Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep

related posts

Modifică setările cookies