Cine este Ann Lesley Smith, viitoarea soție a miliardarului Rupert Murdoch


Rupert Murdoch se va căsători a cincea oară la 92 de ani. Mogulul media a cerut-o de soție pe iubita lui, Ann Lesley Smith (66 de ani), văduvă de aproape 15 ani. 


Rupert Murdoch s-a îndrăgostit nebunește de Ann Lesley Smith la doar câteva luni după ce a finalizat divorțul de cea de-a patra soție, Jerry Hall. Până în 1999, Jerry Hall a fost cuplată cu Mick Jagger, membrul fondator al trupei The Rolling Stones.

Magnatul Rupert Murdoch, care are o avere de 9 miliarde de dolari, se va căsători la finalul anului cu noua lui cucerire, o femeie de 66 de ani care e văduvă de aproape 15 ani.

Ann Lesley Smith a fost fotomodel, jurnalistă de radio, cântăreață și compozitoare de muzică. În ultimii ani a fost capelan la o secție de poliție și, până în 2008, a fost căsătorită cu interpretul de muzică country Chester Smith. Acesta a murit, la 78 de ani, în urma unui stop cardiac.

Înainte de mariajul cu Chester Smith, Ann Lesley Smith a fost măritată cu avocatul John B. Huntington. Conform cbn.com, mariajul a fost un calvar, din cauza abuzurilor la care fusese supusă de soțul agresiv.

M-a abuzat fizic, psihic și emoțional. Îmi doream să mă sinucid, pentru că viața mea era jalnică”, a povestit actuala logodnică a mogulului Rupert Murdoch.

După divorțul scandalos, Ann Lesley Smith și-a îndreptat atenția spre religie, servind Biserica Creștină din postura de capelan voluntar pe lângă o secție de poliție.

A ajuns pe străzi după divorț

Separarea de primul soț a fost devastatoare din toate punctele de vedere. Avocatul care i-a fost partener a ruinat-o definitiv, după ce ea a cerut divorțul. A ajuns pe drumuri și, o perioadă, a trăit din ajutor social. Această nouă realitate contrasta cu stilul de viață pe care-l avea înainte de divorț.

Ea a dezvăluit că avea la dispoziție cel puțin 65.000 de dolari lunar, pentru a-i cheltui pe haine și viață socială. Soțul ei își permitea orice extravaganță, iar mașinile de lux erau marea lui pasiune.

Banii nu erau un obiect. Am avut totul în lume. Lumea tocmai se deschisese pentru mine. Aproape ca regalitatea”, a spus femeia pentru sursa citată. Însă, totul s-a schimbat când partenerul ei a început să bea și să devină violent.

Acum, Ann Lesley Smith va deveni doamna Murdoch, după ce mogulul media a cerut-o de soție în ziua Sfântului Patrick (17 martie).

Fotografii: Getty Images/Instagram

Vezi și VIDEO:

  • Cine este Ann Lesley Smith, viitoarea soție a miliardarului Rupert Murdoch

related posts

Modifică setările cookies