Gabi Bădălău a rupt gura târgului! Afaceristul a mers însoțit de noua iubită la un eveniment monden, acolo unde era prezentă și Bianca Drăgușanu, fosta lui parteneră.

Ea este Daria, iubita lui Gabi Bădălău

Daria, iubita afaceristului, nu este cunoscută în showbiz, însă este urmărită de peste 80.000 de oameni în mediul online.Tânăra și-a transformat pasiunea într-o meserie, pictează tablouri, pe care mai apoi le vinde în toată lumea. VEZI CUM ARATĂ NOUA IUBITA A LUI BADALAU ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS

Gabi Bădălău a confirmat noua relație pe care o are și a vorbit și despre fosta lui iubită, despre care spune că ar avea un iubit de jumătate de an.

”Foarte bine. Daria o cheamă. Da, mulțumim frumos. Urmează să ne distrăm de acum încolo. Bianca are un iubit de șase luni de zile și am aflat și eu acum. Întrebați-o pe ea mai bine!”, a declarat Gabi Bădălău, pentru Spynews.ro.

Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce și-a văzut fostul partener la brațul altei femei

Blondina a încercat să pară de neclintit după ce și-a văzut fostul iubit cu o altă femeie la braț.

„Ce drăguț, emoționant. Foarte frumos mi se pare. Mă bucur că oamenii sunt fericiți, și-au găsit jumătatea. Mă bucur foarte mult, nu mă surprinde nimic, toate lucrurile se întâmplă așa cum trebuie! Eu consider că Dumnezeu vede și aude lucruri pe care eu nu le-am văzut și mă scoate din ecuațiile în care eu nu sunt fericită”, a declarat Bianca Drăguşanu.

Sursă foto: Instagram