Cine este doctorița din România care le dă clasă multor influencerițe. Ce fotografii sexy postează pe Instagram


Are 25 de ani și este medic rezident la o maternitate din Capitală, dar mereu găsește timp pentru a-și crește pagina de Instagram. Bianca Indoleanu, o tânără absolventă a Universității de Medicină din Timișoara, le dă clasă multor influencerițe din România datorită fotografiilor pe care le postează pe contul de socializare. 


Bianca își etalează silueta în diverse costume de baie, când pleacă în vacanță. Mai mult, este mereu în pas cu moda, afișându-se în ținute elegante și, uneori, provocatoare.Tânăra se poate mândri cu o comunitate de peste 36.000 de urmăritori. Mulți o copleșesc cu mesaje de apreciere, scriindu-i adesea în comentarii că este „cea mai frumoasă doctoriță”

Bianca s-a remarcat pe rețelele sociale prin imagini sexy în care își etalează posteriorul bombat. Românca se antrenează constant și se mândrește cu abdomenul ei cu pătrățele și cu picioarele tonifiate. 

Recent, Bianca Indoleanu a postat o fotografie de la locul de muncă, scriind că acesta reprezintă pentru ea o a doua casă. 

„Când vin pacienții bolnavi la tine se vindecă instant”, „Superbă”, „Oare de ce nu sunt așa ca tine toți doctorii din lume?”,„Chipul tău minunat relevă toată frumusețea sufletului tău deosebit”,„Mult succes frumoaso, Dumnezeu să te binecuvinteze cu cea mai minunată carieră”, i-au scris urmăritorii. 

Citește și: Nu este vedetă, dar a devenit un model de inspirație. O româncă super fit face furori pe Instagram

Sursă foto: Instagram/biancaindoleanu

Vezi și: Viața de miss, între sacrificii și satisfacții

  • Cine este doctorița din România care le dă clasă multor influencerițe. Ce fotografii sexy postează pe Instagram

related posts

Modifică setările cookies