Cine este Gard Ragnarok Sagen „vikingul” care aleargă pe bandă cu halterele în spate


Dacă ați auzit expresia „rupe sala în două” și nu știați de unde provine... avem noi un indiciu. Norvegianul Gard Olve Sagen, poreclit Ragnarok, pare omul pentru care s-a inventat construcția de cuvinte. Antrenamentele sale neobișnuite sunt pe placul urmăritorilor săi online.


Gard „Ragnarok” Sagen este luptător MMA și antrenor personal și este extrem de popular pe rețelele sociale, unde postează imagini de la antrenamentele sale neobișnuite. Ceea ce pentru mulți ar putea părea imposibil - de exemplu alergarea pe bandă cu haleterele în spate - pentru el este o normalitate. 

Sportivul își răsfață fanii de pe social media cu cele mai neobișnuite ipostaze în care se poate afla în timpul rutinei sale zilnice.

Ești un nebun ciudat. Ador!”, i-a transmis o admiratoare când a văzut clipul în care Gard se antrenează să apere Minas Tirith (cetate din Stăpânul Inelelor - n. red.) de armatele Mordorului. Vezi VIDEO mai jos!

 

La fel de amuzant e și antrenamentul de pregătire a atacului asupra Turnului din Cirith Ungol. „Asta-i pentru Frodo! Este pentru Comitat. Și este pentru bătrânul meu”, a scris Gard pe Instagram.

Ai putea juca fiecare personaj din Lord Of The Rings și ai fi 100.000% credibil - asta mă face să vreau să merg la sală”, i-a transmis altcineva. Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Cine este Gard Olve Sagen

Gard Olve Sagen are 36 de ani și este luptător MMA profesionist din 2016. Palmaresul său include 3 victorii și două înfrângeri. Eșecurile au venit în fața a doi luptători suedezi de top, Khamzat Chimaev și Rostem Akman. În 2014, a obținut medalia de argint la Campionatele Mondiale IMMAF 2014 de amatori.

Fotografii: @gardragnarok

  • Cine este Gard Ragnarok Sagen „vikingul” care aleargă pe bandă cu halterele în spate

related posts

Modifică setările cookies