Cine este Ionuț Mureșan, asistentul care s-a sinucis de 1 martie. L-a îngrijit pe Benone Sinulescu


Ionuț Mureșan a fost un asistent medical din Arad, care avea și firma „Îngrijiri la domiciliu”. El s-a sinucis în seara de 1 martie. A ales să își pună capăt zilelor în propriul birou, care se află pe Calea Timișoarei (Aradul Nou). Iubita lui, care era însărcinată cu copilul lor, a cerut ajutor după ce acesta nu răspundea la telefon și avea biroul închis. 


Ionuț Mureșan, asistentul medical, care s-a sinucis în data de 1 martie avea 37 de ani. Reprezentanții IPJ Arad spun că nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale. Se pare că Ionuț a luat o supradoză de medicamente, scrie publicația Glasul Aradului

Mai mulți arădeni apelau la ajutorul lui Ionuț Mureșan. Numele asistentului medical a devenit tot mai cunoscut, pentru că el a avut grijă de Benone Sinulescu, care a fost imobilizat la pat spre sfârșitul vieții. Artistul se retrăsese într-un sat din Arad și, în cele din urmă, s-a stins din viață în noiembrie 2021. 

Apropiații nu își dau seama de ce Ionuț Mureșan a recurs la acest gest, mai ales că anul acesta s-a arătat foarte îndrăgostit și plin de viață. În februarie, el anunța că iubita lui este gravidă și se arăta mândru că va deveni în curând tată. Silvia a fost cea care a anunțat autoritățile, după ce bărbatul nu i-a mai răspuns la telefon. Medicii ajunși la fața locului nu l-au mai putut salva și au constatat decesul.

La sfârșitul anului trecut, Ionuț Mureșan a scris un mesaj emoționant în memoria lui Benone Sinulescu, pe pagina sa de socializare: „Azi s-a împlinit un an de cand maestrul Benone Sinulescu ne-a părăsit! Vreau să-i aduc un omagiu pe această cale și să-i transmitem un gând bun acolo sus de unde el ne veghează! Mă bucur ca te-am cunoscut maestre și că am avut onoarea să-mi fi unul din cei mai frumoși pacienți!”.

 

Sursă foto: Facebook/ Mureșan Ionut

Vezi și: 

  • Cine este Ionuț Mureșan, asistentul care s-a sinucis de 1 martie. L-a îngrijit pe Benone Sinulescu

related posts

Modifică setările cookies