Cine este iubita lui Giani Kiriță. Tânăra are aceeași vârstă cu fiica fostului fotbalist: „Îmi oferă liniște”


Fostul fotbalist și-a găsit fericirea și liniștea în brațele unei bombe sexy, care face ravagii în mediul online, dar și în public. Diferența de vârstă între cei doi este una destul de mare, dar acest lucru nu le-a pus deloc bețe în roate.


După ce s-a retras din fotbal, Giani Kiriță și-a făcut o iubită care întoarce toate privirile. Tânăra de 24 de ani, vârsta pe care o are și fiica lui, l-a potolit pe sportiv și i-a schimbat complet viața. Cei doi se iubesc de ceva timp, însă au preferat să stea departe de luminile reflectoarelor, așa că puțini sunt cei care știu cine este Maria Alexandra, noua parteneră a lui Giani Kiriță.

Fostul concurent de la „Sunt celebru, acoate-mă de aici” a fost cât se poate de discret în ceea ce privește relația cu iubita tinerică, dar la un moment dat a recunoscut că ea este singura femeie care îi aduce liniștea și care îl liniștește.

„Este o femeie care mă înțelege și care îmi oferă liniște. Asta este cel mai important. Giani Kiriță este un om care pleacă dimineață și seara se întoarce acasă, am depășit etapa aceea”, a spus Giani Kiriță pentru viva.ro. 

Giabi Kiriță are doi copii din mariajul cu Daniela Milu, de care a divorțat în 2007: Roxana, în vârstă de 24 de ani, și Marco, în vârstă de 20 de ani.

Sursă foto: Instagram

  • Cine este iubita lui Giani Kiriță. Tânăra are aceeași vârstă cu fiica fostului fotbalist: „Îmi oferă liniște”

related posts

Modifică setările cookies