Cine este Norvina, fiica Reginei Sprâncenelor, renumita Anastasia Soare


Norvina Claudia Soare este unica fiică a celebrei Anastasia Soare. Tânăra de 35 de ani conduce imperiul de beauty al mamei sale, Regina Sprâncenelor, și va moșteni averea impresionantă a acesteia.


Toți ochii au fost pe Anastasia Soare la aniversarea celor 25 de ani de activitate peste Ocean a Reginei Sprâncenelor. Românca de 66 de ani a fost înconjurată de celebrități care, în timp, au devenit clientele sale.

Kim Kardashian, Kris Jenner, Jennifer Lopez, Oprah Winfrey și Sofia Vergara au fost doar câteva dintre femeile celebre care îi datorează Anastasiei Soare look-ul impresionant de azi.

La petrecerea glamour a fost și unica fiică a Reginei Sprâncenelor, Norvina Claudia Soare, unica moștenitoare a averii de 800 de milioane de dolari a mamei sale. Anastasia Soare este cea mai bogată româncă, deși nu activează în România.

La 35 de ani, Norvina este deja președinta companiei Anastasia Beverly Hills și se ocupă de toate operațiunile zilnice. Tânăra nu a ajuns în această poziție printr-o concesie a mamei sale, ci a fost pregătită pentru această provocare imediat după liceu. Educația antreprenorială a fost principalul pilon al dezvoltării sale ca președintă a celui mai renumit salon de beauty din Beverly Hills. Sursa foto: @norvina

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

7 lucruri pe care nu le știați despre Norvina Claudia Soare

De ce are două prenume

Fiica Anastasiei Soare are două prenume, deși intenția mamei sale era să-i atribuie unul singur. Născută în 1987, în comunism, Norvina nu a putut beneficia de un prenume străin din cauza opoziției regimului. În certificatul ei de naștere a fost acceptat doar prenumele Claudia. Azi, fiica Anastasiei Soare preferă prenumele Norvina.

A urcat pe scara ierarhică

Norvina Soare nu a fost CEO dintr-o dată. Tânăra a început de jos, cu funcții mai mici: a lucrat la recepție clienți, apoi în departamentul de marketing, pentru a fi apoi propulsată în funcția de conducere. În liceu, Norvina a avut un job de operator call-center.

E foarte populară pe Instagram

Norvina are o comunitate de peste 1,5 milioane de urmăritori pe Instagram. Deseori promovează produsele de machiaj create de brandul familiei.

Culoarea naturală a părului este un mister

Norvina Soare adoră să-și vopsească părul, în culori cât mai țipătoare. Mulți dintre fanii ei nu știu care este culoarea naturală a părului ei, însă ea a dezvăluit la un moment dat acest detaliu: părul ei e blond la origini.

Voia să devină actriță

Înainte ca mama ei să ajungă o celebritate peste Ocean, Norvina Soare visa să devină actriță. De aceea, a urmat cursuri de artă dramatică în liceu. A renunțat la visul ei când și-a dat seama că e mai atrasă de industria frumunseții.

Fotografii: @norvina

Vezi și VIDEO:

  • Cine este Norvina, fiica Reginei Sprâncenelor, renumita Anastasia Soare

related posts

Modifică setările cookies