Cine este și cum arată soția lui Dan Ursa de la Survivor România. Corina l-a susținut 100% în show


Dan Ursa a reușit imposibilul la Survivor România 2023. A câștigat show-ul de la PRO TV, chiar dacă nu era printre favoriți. Soția lui a crezut mai mult decât oricine în „Războinicul” din Cluj-Napoca. Cine este Corina Ursa.


Dan Ursa, câștigătorul Survivor România 2023, are 40 de ani și este căsătorit cu Corina Ursa. Împreună au o fetiță pe nume Sophie. Războinicul le-a făcut amândurora o promisiune înainte de a porni în cea mai mare aventură a vieții sale, la Survivor:

I-am promis fiicei mele, Sophie, că nu o să o dezamăgesc. Asta i-am promis și soției mele”, a spus Dan Ursa, în februarie, după ce tribul său câștigase jocul de comunicare.

Atunci, soția lui Dan Ursa a dezvăluit prima imagine de familie, odată cu mesajul trimis de ea pentru Războinic.

Mi-am dat seama că, nu numai că nu le-am dezamăgit, ci sunt mândre de mine. Iar asta mă face invincibil”, declara atunci Dan Ursa.

Corina Ursa este farmacistă în Cluj-Napoca, orașul în care cei doi locuiesc și cresc o fetiță. Soția câștigătorului Survivor România 2023 i-a fost mereu alături. În martie 2023, ea a postat pe contul lui de Instagram o fotografie în care apare îmbrăcată într-un tricou care avea imprimat chipul lui.

Ce a transmis Corina Ursa înainte de finala Survivor 2023

Cu o zi înainte de finala competiției, Corina Ursa a transmis un mesaj rar pe rețelele sociale, pentru a-și arăta susținerea pentru favoritul ei. Mesajul a fost simplu, dar demonstrează că ea a văzut în ce fel s-a schimbat Dan Ursa în timpul show-ului de supraviețuire de la PRO TV.

E una din pozele mele preferate. Ilustrează perfect determinarea și spiritul lui de luptător. Un om care nu a făcut sport de performanță, dar care a făcut performanță în cadrul acestui show. Un om care în percepția mea a mutat munții. Un om pe care dacă îl întrebi dacă te ajută cu ceva, nu îți va zice niciodată stai să văd dacă pot, ci va zice sigur, un om care mereu va vedea binele din oameni și te va ajuta și pe ține să faci asta. 

Indiferent de rezultatul de diseară, pentru noi a demonstrat cât potențial poate ascunde un om obișnuit care are o ambiție și o voință de fier!”, a scris Corina Ursa. 

Fotografii: PRO TV/Fcebook

Vezi și VIDEO:

  • Cine este și cum arată soția lui Dan Ursa de la Survivor România. Corina l-a susținut 100% în show

related posts

Modifică setările cookies