Cine este și cum arată văduva lui Keith Flint, solistul de la The Prodigy care s-a sinucis


Keith Flint, solistul The Prodigy, a fost găsit decedat în casa sa din Essex luni dimineață, la vârsta de 49 de ani.


În urma lui, a rămas soția sa, Mayumi Kai, DJ, actriță și model de origine japoneză, despre care artistul spunea că a fost persoana care ”l-a salvat”. 

Citește și: Keith Flint, solistul The Prodigy, s-a sinucis la 49 de ani. „Am fost un laș”

Aceasta are numele de scenă DJ Gedo Super Mega B**ch, la care a adăugat și “Mrs Flint 4”. 

Mayumi Kai s-a căsătorit cu Flint în 2006, iar la nuntă cei doi au avut invitați celebri precum Liam Gallagher, David Gest, Natalie Appleton sau Mat Willis. 

Flint însuși a descris-o pe soția sa ca o femeie ”superbă și a naibii de cool”. ”Soția mea iubește casa, câinii, animalele pe care le avem, căprioara și vulpea care vin pe proprietatea noastră și-și bagă capul prin gardul viu”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dinospotting (@dinospotting) on

Data de naștere a lui Mayumi nu a fost confirmată, dar aceasta postează imagini pe Instagram, de la ziua sa de naștere, în ziua de 20 septembrie, iar unul dintre apropiații ei sugerează că s-ar fi născut în 1987. Ceea ce înseamnă că între ea și soțul ei, Keith, era o diferență de 18 ani.

În trecut, Keith Flint a mărturisit că ea l-a salvat de o viață marcată de consumul de droguri. ”Când a intrat ea în cameră și am văzut-o prima oară, nu am mai putut vorbi, am fost copleșit”.

Ieri, când Keith Flint a fost găsit fără viață în casa sa din Essex, Mayumi Kai, soția sa, se afla în Tokyo, Japonia, unde se pregătea să performeze ca DJ la un club de noapte, Atom Tokyo.

Singura reacție publică a acesteia a fost repostarea pe contul de Twitter a unui articol în limba japoneză, în care Keith Flint era numit drept ”o legendă, un adevărat inovator în domeniul său”.

Foto: Getty

Vezi și: Povestea de dragoste perfecta era doar o poveste plina de secrete si regrete! Cine iubeste nu iarta. Un nou episod saptamana viitoare luni de la 20:30 la PRO TV

related posts

Modifică setările cookies