Cine este Tiffany Chen, iubita lui Robert de Niro. Cu ce se ocupă femeia care a născut primul lor copil


Robert de Niro (79 de ani) a făcut încă un copil, la șaptelea, la vârsta senectuții, cu o femeie pe care a cunoscut-o în 2015. Tiffany Chen (45 de ani) este iubita actorului, oficial, din 2021.


Tiffany Chen a născut al șaptelea copil al actorului Robert de Niro. Femeia de 45 de ani are o relație cu starul din Nașul încă din 2021, însă presa a speculat că cei doi s-au cuplat cu mult timp înainte.

Cu ce se ocupă Tiffany Chen

Iubita celebrului actor este instructoare de arte marțiale. În 1994, pe când avea 26 de ani, a ajuns în centrul atenției când a fost numită „Competitorul anului” de revista Inside Kung Fu.

Planul meu dintotdeauna a fost să învăț să fiu la fel de bună că tatăl meu”, a dezvăluit atunci în paginile revistei.

În prezent, ea predă Tai Chi, una din cele mai eficiente arte marțiale, recunoscută și pentru efectele sale benefice asupra sănătății și longevității practicanților. 

Cum s-au cunoscut Robert de Niro și Tiffany Chen

Relația lor este oficială din 2021, însă Robert de Niro și Tiffany Chen s-au cunoscut în 2015, pe platourile de filmare ale peliculei The Intern (Internul). Amândoi au jucat în film.

Ea a avut un rol minor, de instructoare de Tai Chi care preda în aer liber.  Sursa foto: Profimediaimages.ro

Deși acela a fost primul lor contact față în față, nu se poate spune dacă relația lor a debutat atunci. În filmul din 2015 mai joacă Anne Hathaway și Rene Russo.

În august 2021 au fost văzuți pentru prima dată ținându-se de mâini, într-o vacanță din sudul Franței. Un an mai târziu și-au făcut vacanța de vară în Ibiza.

A mai fost Tiffany Chen căsătorită?

Actuala iubită a lui Robert de Niro este un mister pentru presa internațională. Cele două celebrități nu și-au expus prea mult relația intimă, iar despre Tiffany Chen nu se cunosc prea multe lucruri. 

Tiffany Chen este mama celui de-al 7-lea copil al lui Robert de Niro, însă cei doi nu au dezvăluit până acum dacă a fost o sarcină clasică sau copilul a venit pe lume cu ajutorul unei mame-surogat.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty

Vezi și VIDEO:

  • Cine este Tiffany Chen, iubita lui Robert de Niro. Cu ce se ocupă femeia care a născut primul lor copil

related posts

Modifică setările cookies