Cine este Zeus, personajul enigmatic de pe TikTok. Mulți îl cred milionar și se strâng în jurul lui ca la spectacol


Un bărbat, care își spune „Zeus” pe rețelele sociale, a atras atenția internauților prin look-ul impecabil, dar și prin atitudinea impunătoare. Acesta apare în public mai ceva ca un star de cinema. Unii îl compară cu celebrul personaj din mitologia greacă, pentru că are barbă lungă și păr cărunt lăsat pe spate. 


Toți care îl întâlnesc pe Zeus nu pun la îndoială faptul că este o persoană bogată și influentă. Aparițiile lui în public sunt de-a dreptul spectaculoase. Cel mai recent video, postat pe TikTok, când coboară descuț din mașina sa (Lamborghini Aventador) și apoi se încalță în șlapi, a deveni viral. Clipul a înregistrat nu mai puțin de 71 de milioane de vizualizări în doar cinci zile. 

 

@zeus.officiel_ Keep your feet on the ground and your head in the clouds ????️ #luxury #luxurylife #thankyou #blessed #fyp #fypシ #viral #tiktok #millionnaire #billionaire #car #aventador #cannes #festivaldecannes #trending #trend #lamborghini ♬ son original - ZEUS.officiel

Cine este totuși misteriosul Zeus, care nu povestește prea multe despre viața sa privată pe rețelele sociale ? 

Potrtivit presei străine, bărbatul se numește Ilian Tobianah și este originar din Franța. Este influencer, model, dar și avocat, specializat în probleme imobiliare. Bărbatul vrea să arate că duce un stil de viață opulent și că merită să fie tratat cu respect pe unde merge. El își parchează mașina pe unde apucă, iar o mulțime de oameni se adună în jurul lui, de parcă ar fi o celebritate. 

Zeus a fost model pentru mărci extrem de scumpe. El a participat la campanii de publicitate pentru Messika Jewelry, o firmă de bijuterii cu sediul în Franța. Barba lui cenușie, responsabilă de acea aură de zeu grec, și comportamentul său impunător l-au ajutat să atragă atenția. 

Sursă foto: Instagram/ zeus.officiel_

Vezi și: 

  • Cine este Zeus, personajul enigmatic de pe TikTok. Mulți îl cred milionar și se strâng în jurul lui ca la spectacol

related posts

Modifică setările cookies