Cine sunt interpreții de manele care vor cânta la priveghiul lui Costel Corduneanu. Polițiștii păzesc zona și verifică actele celor prezenți


În mediul online au apărut deja zeci de imagini foto și video de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Trupul liderului clanului interlop a fost depus într-un cort, în curtea unui restaurant din Iași.


Interpreți de manele au fost filmați în timp ce cântă lângă sicriul lui Costel Corduneanu. O mulțime de oameni s-a adunat în jurul lor.

Priveghiul are loc la restaurantul „La Castel”, de lângă Iași. În memoria lui Corduneanu, familia a invitat să cânte mai mulți interpreți de manele. Printre aceștia se numără Florin Salam, Ștefan și Narcis de la Bărbulești și Costel Biju, scrie romaniatv.net.

@anonimus__85 #respect #costelcorduneanu #rip #fypシ #Viral #legendavie👑❤️ ♬ sunet original - ANONIMUS_85

Costel Corduneanu avea probleme cu inima de mai mulți ani. El a murit pe patul de spital, după ce a suferit o intervenției chirurgicală pe cord.  

Lângă sicriul fostului lider de clan a fost amplasat un portret imens cu el. Participanții la priveghi pot urmări pe un ecran mare imagini cu Costel Corduneanu.

@silidorsalam Costel Biju - legendele nu mor , Costel Corduneanu #adriancorduneanu #corduneanu #costelcorduneanu #costelbiju #fyp #fy #foryou #biju ♬ sunet original - Silidor Salam

Potrivit presei locale, zona este patrulată de polițiști, având în vedere că printre participanți pot fi și persoane certate cu legea sau sunt ”dușmani între ei”.

Cei veniți din țară sau străinătate sunt legitimați de echipaje de poliție situate înaintea drumului care duce spre cortul unde este depus sicriul lui Corduneanu, scrie ziaruldeiasi.ro.

Corduneanu nu va fi înmormântat cu onoruri militare, așa cum s-a auzit inițial. Reprezentanți ai MAI și MApN au ținut să lămurească această situație. A fost emis un răspuns oficial:

„Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public, cu privire la o «înmormântare cu onoruri militare», Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași este abilitat să comunice următoarele: informațiile vehiculate nu sunt reale. După consultarea cu structurile MAI și MAPN, a reieșit faptul că nu s-a organizat un astfel de moment, pentru înmormântarea din județul Iași”, a transmis IPJ Iași, potrivit adevarul.ro.

Înmormântarea lui Costel Corduneanu va avea loc vineri, 19 aprilie 2024, la Cimitirul Eternitatea din Iași.

  • Cine sunt interpreții de manele care vor cânta la priveghiul lui Costel Corduneanu. Polițiștii păzesc zona și verifică actele celor prezenți

related posts

Modifică setările cookies