Printre cei care au cântat la Neversea s-a aflat și Antonia, artistă care la un moment dat a urcat pe scenă și alături de Delia. Însă ce a șocat a fost ținuta pe care a ales-o frumoasa parteneră a lui Alex Velea.

Imediat după momentul de la celebrul festival, fanii au început să comenteze pe internet ținuta Antoniei, iar jurnaliștii de la Fanatik au reușit să afle și cât a costat unul dintre accesorii. Mai exact, perechea de cizme!

Din câte se pare, cizmele purtate de Antonia valorează o adevărată avere, iar cântăreața a decis, la aproximativ 24 de ore după ce festivalul Neversea a ajuns la final, să posteze obiectele și pe Instagram, la story, pentru ca fanii să le vadă mai bine.

Sursa menționată anterior dezvăluie că perechea de cizme ar valora în jur de 5.000 de euro!

„E foarte tare și foarte cool, actual, fresh... În același timp, e genul de ținută pe care nu ai putea s-o porți. T-shirt-ul, da, ai putea să-l porți pe stradă. Cizmele, mai puțin... Cizmele astea bike e clar că nu sunt cele mai comode, dar sunt făcute mai mult pentru scenă. Varianta lungă a cizmelor, cele pe care le-a purtat Antonia la Neversea 2024, se pot duce până în 5.000 de euro sau mai mult”, a spus fashionista Roxana Maya pentru Fanatik.

foto: Instagram