Claudia Pătrășcanu, dată în judecată de părinții lui Gabi Bădălău: „Citație de la Criminalistică”


Problemele nu se mai termină pentru Claudia Pătrășcanu, deoarece, recent, familia lui Gabi Bădălău a dat-o în judecată. Artista este convinsă că adevărul se va afla și susține că totul se întâmplă, pentru ca ea să ajungă în spatele gratiilor.


Claudia Pătrășcanu susține că foștii socrii și Gabi Bădălău au depus plângere penală împotriva ei, iar acesta chiar ar fi sunat-o, spunându-i că este pasibilă de închisoare. Artista dă vina pe fostul soț și pe familia lui, mărturisind că totul este făcut, pentru a avea de suferit atât personal, cât și financiar.

„Este alt proces inventat, ca să mi se facă alt rău, doar pentru a fi ruinată financiar, pentru a mi se deranja echilibrul și creșterea copiilor. Consider că tot ce mi se face le primesc așa… Poate că îmi este dat să le primesc”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu, pentru un post de televiziune.

Solista a avut nevoie de lămuriri suplimentare, motiv pentru care, a cerut ajutorul poliției. La secție, Claudia Pătrășcanu a primit informațiile de care avea nevoie și își susține nevinovăția, fiind șocată de faptul că a primit o citație din partea Criminalisticii.

„Sunt acuzații foarte grave. Ce pot să spun? În momentul în care îți vine o citație de la Criminalistică acasă, am crezut că este o greșeală. Că sunt speriată este puțin spus. M-am gândit: «Băi, este o greșeală! Ce s-a întâmplat! De la cine e?». La secția de Poliție, am aflat despre ce este vorba. Eu nu am șantajat pe nimeni cu nimic”, s-a mai apărat fosta soție a lui Gabi Bădălău.

Mai mult decât atât, Claudia Pătrășcanu a mai mărturisit că tatăl copiilor ei a sunat-o și, râzând, i-a spus că va sta în spatele gratiilor între trei și șase ani. Artista este dispusă să meargă până în pânzele able, pentru a-și susține nevinovăția și pentru a putea rămâne alături de copiii ei. 

Sursa foto: claudia_patrascanu/ Instagram

  • Claudia Pătrășcanu, dată în judecată de părinții lui Gabi Bădălău: „Citație de la Criminalistică”

related posts

Modifică setările cookies