Claudia Pavel, apariție senzuală pe o plajă din Miami Beach. Artista arată senzațional în costum de baie


Claudia Pavel, cunoscută de publicul larg sub numele de scenă Cream, și-a încântat fanii virtuali cu câteva instantanee de la plajă.


Vedeta care va împlini 39 de ani peste câteva săptămâni arată fabulos în costum de baie. Drept dovadă stau fotografiile pe care Claudia le postează pe contul de socializare. 

Artista are o comunitate impresionantă de fani, fiind urmărită de peste 2,1 milioane de persoane pe Instagram. 

De mai bine de o lună, Cream se distrează în America alături de fiul ei, Noah, și sora ei, Paula. 

Bruneta a postat câteva imagini de pe o plajă din Miami Beach, iar inimioarele au curs valuri. Cream și-a etalat silueta de fotomodel într-un costum de baie din două piese, cu inserții strălucitoare și pietricele. 

Artista arată senzațional în costum de baie și adoră să pozeze provocator. „Superbă!”, „Ești prea hot!”, „Doamne, cât de frumoasă ești!”, „Divină!”, „O adevărată zeiță”, i-au scris fanii în dreptul fotografiilor de la plajă. 

Ca să arate așa, Claudia face sport și are o alimentație vegană de câțiva ani. „Sunt foarte fericită că sunt vegană, beau ceaiuri din plante, sucuri, mănânc salate. Practic întreaga noastră viață ar trebui să fie un detox. Ca să ai păr frumos și piele frumoasă asta trebuie să faci”, declara ea într-un interviu.

Fotografii: Instagram @claudiapaveloficial

  • Claudia Pavel, apariție senzuală pe o plajă din Miami Beach. Artista arată senzațional în costum de baie

related posts

Modifică setările cookies