Claudia Schiffer, gafă pe covorul roșu. Cea mai frumoasă nemțoaică a fost fotografiată într-o ipostază deloc măgulitoare


La 51 de ani, Claudia Schiffer rămâne una dintre cele mai frumoase femei din lume. Nemțoaica face parte din generația de aur a modellingului, alături de Cindy Crawford și Naomi Campbell.


Supermodelul anilor ’90 și-a făcut apariția la premiera filmului “Silent Night”, din Londra, iar paparazzii au fotografiat-o din toate unghiurile. Din păcate Claudia Schiffer a gafat cu alegerea vestimentară. 

Rochia Richard Quinn pe care a îmbrăcat-o nu i-a pus deloc bustul în valoare, dimpotrivă. Vedeta pare chinuită într-o rochie mult prea strânsă în zona decolteului. Nici modelul floral nu o avantajează prea tare.

 

Deși rochia ar fi mers mai bine combinată cu o pereche de sandale elegante, Claudia a preferat o pereche de cizme negre de piele.

Vezi și: Defilau și goale daca erau plătite, însă în viață de zi cu zi arătau total diferit. Cum erau în realitate cele mai frumoase femei din anii '90

Cu un machiaj natural și cu o coafură simplă, modelul demonstrează că este într-o formă fizică deosebită.

În același timp, la un alt eveniment, fosta ei ''rivală', Cindy Crawford, a bifat un look perfect pe covorul roșu. Aceasta a strălucit, la propriu și la figurat, alături de fiica sa, Kaia, la InStyle Awards.

Claudia Schiffer și-a început cariera cu câteva apariții prin revistele de modă, însă statutul de supermodel l-a câștigat atunci când Karl Lagerfeld a ales-o să fie imaginea Chanel. Claudia a devenit rapid cunoscuta în toată lumea, în special după asemănarea cu Brigitte Bardot. Frumoasa blondă cu ochi albaștri a declarat că “supermodele, așa cum am fost noi odată, nu mai există. Poate doar Gisele Bundchen s-ar putea apropia de această titulatură”.

 

Sursa foto: Getty Images, Profimedia

  • Claudia Schiffer, gafă pe covorul roșu. Cea mai frumoasă nemțoaică a fost fotografiată într-o ipostază deloc măgulitoare

related posts

Modifică setările cookies