Cleopatra Stran și-a sărbătorit tatăl. La 50 ani, Pavel este un artist împlinit


Pe 11 noiembrie, Pavel Stratan și-a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare. Interpretul, originar din Republica Moldova, se declară un om împlinit, bucurându-se că cei doi copii ai săi, Cleopatra și Cezar, îi calcă pe urme. 


Cu această ocazie, Cleopatra i-a dedicat un mesaj pe Instagram și a postat câteva imagini din copilărie:  „Tati…azi împlinești 50 de ani! Sunt anii pe care, jumătate din ei i-ai petrecut zi și noapte alături de mine! Iți doresc încă tot atâția ani înainte, să trăiești până îți vei vedea strănepoții. Îți mulțumesc pentru tot efortul și dragostea necondiționată! Te iubesc!”, a scris interpreta. 

În ultimii ani, Pavel a fost mai puțin prezent în lumina reflectoarelor, preferând să-și susțină copiii din umbră. Într-un interviu recent, pentru canal2md, Pavel a declarat că, pe perioada pandemiei, a lucrat mult în studio. Împreună cu Cleopatra și Cezar vor lansa un proiect nou, mai exact un videoclip cu elemente de animație, unde vor cânta împreună. De asemenea, Pavel are planuri pentru un viitor album propriu, pe care spune că l-ar numi ”Amintiri din adolescență”, dar încă nu a decis.   

Recent, Pavel Stratan a lansat piesa ”Vina Dragostei”, unde cântă împreună cu Ioana Ignat, o fostă concurentă la Vocea României. 

Pavel Stratan a cucerit publicul cu stilul său iești din tipare, cu elemente de folk și pop, dar mai ales cu timbrul și accentul său inegalabil. Pentru prima dată, interpretul a cântat la chitară pe scena școlii unde învăța. Pavel a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău. Albumul cu care a avut un succes dovedit se numește ”Amintiri din copilărie”, lasant în 2002. 

 

Sursă foto: Instagram cleopatrastran, pavelstratan

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Ionuț Rusu: „M-a pus să îi vorbesc urât!”

  • Cleopatra Stran și-a sărbătorit tatăl. La 50 ani, Pavel este un artist împlinit

related posts

Modifică setările cookies