Clipe de coșmar pentru Daniela Gyorfi! Fiica sa a ajuns la spital după ce două colege au bătut-o la școală


După un episod de bulliyng la școală, fiica Danielei Gyorfi a ajuns la spital. Maria a fost agresată ani la rând de către colegii săi, iar vedeta a fost nevoită să o mute la altă instituție de învățământ.


Momente cumplite în viața Danielei Gyorfi. Fiica sa a fost împinsă de către colegii de clasă, clipă în care a căzut și și-a spart capul. Episodul greu de imaginat s-a petrecut în urmă cu mai mult timp, însă artista abia acum și-a făcut curaj să vorbească despre acest lucru. Maria a fost ulterior mutată la o altă școală din Corbeanca, unde se pare că nu mai are probleme cu ceilalți colegi.

„A fost expusă la TV și avea rubrică la TV. O cunoaște lumea, dar până acum a gestionat bine. (…) A zis că vrea să aibă și ea prietene la școală, pentru că elevii de acolo sunt împreună de la grădiniță și ea este nou-venită. (…) Când era la cealaltă școală, a avut două colege care i-au creat mari probleme. Au bătut-o, pe mine mă făceau în toate felurile. Până nu am venit la școală ca o leoaică, nu s-a potolit treaba”, a povestit Daniela Gyorfi în cadrul unei emisiuni TV.

Aflată atunci într-o stare gravă, micuța artistei a fost transportată la spital: „În clasa a IV-a la început, la ora de sport s-au jucat și a căzut, împinsă, și și-a spart capul. A fost luată și dusă la spital. Copiii râdeau, în condițiile în care două tricouri albe s-au umplut de sânge. (…) I-am spus Mariei că tot ce i se pare în neregulă că se întâmplă să îmi spună”.

Sursă foto: Instagram

  • Clipe de coșmar pentru Daniela Gyorfi! Fiica sa a ajuns la spital după ce două colege au bătut-o la școală

related posts

Modifică setările cookies