Clipe de groză pentru un model celebru! A fost atacată și jefuită în propria mașină: „Era absolut îngrozită, a țipat și s-a luptat


Arabella Chi, model și influencer de succes, a trecut prin clipe de groază după ce doi indivizi au atacat-o în timp ce se afla în mașină cu tatăl ei. 


Tânăra care a devenit celebră după ce a participat la Love Island UK a fost târâtă din mașina ei și atacată de doi bărbați dintr-un grup de crimă organizată, scrie Daily Mail

Modelul, în vârstă de 26 de ani, se întorcea din Ibiza împreună cu tatăl ei, Paul, când a avut loc incidentul, după ce au luat un feribot spre Barcelona. 

Bărbații au tăiat cauciucurile mașinii sale de 60.000 de lire sterline și i-au luat geanta de designer, poșeta și pașapoartele.

„Arabella a auzit ușile deschizându-se înainte de a fi târâtă afară. Era absolut îngrozită, dar a țipat și s-a luptat. Nu avea nicio idee despre ce voiau acești bărbați și se temea de ce e mai rău. Ei au scotocit prin mașină și au luat tot ce au putut”, a declarat o sursă pentru publicația menționată mai sus. 

Ea i-ar fi implorat pe hoți să o lase să-și păstreze telefonul înainte ca aceștia să fugă. 

„A fost o experiență extrem de traumatizantă pentru ea, acum e acasă cu familia”, a adăugat sursa. 

Arabella Chi a petrecut toată vara pe iahturile închiriate de Leonardo DiCaprio. Blonda care are peste 1 milion de urmăritori pe contul de Instagram a fost cuplată cu Richie Akiva, poreclit „regele cluburilor de noapte”.

După ce s-a despărțit de Richie, Arabella s-a cuplat cu Ruben Dias de la Manchester City. 

Fotorafii: Instagram @ArabellaChi

  • Clipe de groză pentru un model celebru! A fost atacată și jefuită în propria mașină: „Era absolut îngrozită, a țipat și s-a luptat

related posts

Modifică setările cookies