Codin Maticiuc, despre posibilitatea intrării în politică


Codin Maticiuc este actor și producător, cunoscut în showbiz, în lumea mondenă, dar și în cea a voluntariatului și a afacerilor.

Tag-uri:

Oamenii din mediul online, dar și apropiații, i-au sugerat întotdeauna să intre în politică pentru a sprijini cât mai mult. Pentru Fanatik, actorul care îi dă viață lui Iulică în serialul Clanul, a povestit:
 
„Nu m-am gândit să candidez la președinție. Mă rog, e impropriu spus că nu m-am gândit că mi-au scris oameni: candidează, intră în politică! Nu m-am gândit eu, dar mi s-a zis din partea oamenilor, așa… Cred că sunt foarte multe probleme, nu mi-aș dori asta. Chiar dacă acum că mă întrebi tu, nu cred. Politica mi se pare foarte murdară, plus că e greu să candidezi fără un partid.

Da, ca președinte poți să candidezi independent, ca primar și președinte, da. Poți s-o faci independent, dar e foarte, foarte murdar, e ceva îngrozitor! Nu-mi dau seama nici cât de mult bine aș putea să fac. S-ar putea să fac mai mult bine așa din zona asta de societate civilă. Poate că rolul meu este aici, să fiu într-o eternă poziție cu cei care se află la putere.”

Vezi Galeria Foto

Foto: Codin Maticiuc Instagram

Vezi și VIDEO:

  • Codin Maticiuc, despre posibilitatea intrării în politică

related posts

Modifică setările cookies