Codruța Filip și Valentin Sanfira au atât o carieră de succes, cât și o relație minunată. Cu toate acestea, artista nu lasă garda jos și susține că există un lucru peste care nu ar trece niciodată în căsnicie.

Codruța Filip ar putea divorța de Valentin Sanfira

Nu s-au fericit niciodată din a recunoaște cât de mult se iubesc și cât de mult țin unul la altul, dar acest lucru nu înseamnă că îndrăgita artistă ar trece peste orice greșeală a soțului ei.

Recent, Codruța Filip a mărturisit că, dacă Valentin Sanfira ar înșela-o, și-ar pierde încrederea și nu ar mai continua. Aceasta ar divorța imediat, deoarece nu poate trece peste infidelitate, iar același lucru s-ar întâmpla și în cazul violenței domestice.

„Oricât aș iubi de mult, și iubesc enorm, nu aș putea să trec niciodată peste înșelat. Nicioadă, sincer spun! Nu aș putea. Sunt foarte sinceră. Plus violență domestică. Nu aș putea să trec nici peste asta”, a spus Codruța Filip, în cadrul unei emisiuni televizate.

Codruța Filip și Valentin Sanfira au din ce în ce mai puține certuri

Oricât de frumoasă ar fi relația dintre ei, certurile nu au cum să nu își facă și ele apariția. Spre deosebire de primii ani ai relației, artiștii se ceartă din ce în ce mai rar, deoarece timpul i-a ajutat să se cunoască mai bine și să înțeleagă cât poate să accepte fiecare.

„Nu ne-am mai certat de mult așa. Ne-am întâlnit (n.r. acasă), dar nu ne-am certat de mult cu patos. Cred că de la ceva prin bucătărie. Ne-am certat mai intens la începutul relației, când nu ne cunoșteam foarte bine. Nu știam care e limita fiecăruia. În timp, ne-am cunoscut și știm care e limita fiecăruia”, a mai spus Codruța Filip.

 

Sursa foto: Instagram