Columbiana cu abdomen de fier pune internauții pe jar. Unii sunt fascinați de pozele ei în bikini, iar alții o judecă


Anllela Sagra este un model fitness, de origine columbiană, urmărită pe Instagram de peste 15,8 milioane de oameni. Aparițiile în costum de baie ale tinerei de 29 de ani au fost remarcate și de unele staruri de la Hollywood. 


Unii internauți sunt fascinați de modul în care femeia și-a lucrat abdomenul, iar alți sunt de-a dreptul terifiați de pozele ei în care își etalează silueta în bikini. 
 
„Mai mânâncă și tu ceva, draga mea”, „Înainte arătai mai sănătoasă, iar profilul de Instagram mai atractiv”, „Acest abdomen nu arată deloc bine, „Nu te mai urmăresc acum. Te-ai transformat în piele, oase și vene. Nu ești sexy deloc”;
 
„Ea continuă să devină din ce în ce mai slabă. Nu știu dacă este vorba despre o alimentație dezordonată, droguri sau probleme de sănătate. Orice ar fi, îi doresc tot binele”, sunt cele mai recente comentarii ale utilizatorilor de Instagram. 
 
 
Alții, în schimb, îi apreciază aparițiile îndrăznețe și o laudă pentru transformarea prin care a trecut. 
 
„Ești o femeie atrăgătoare”, „Ești foarte frumoasă și sexy”, „Ești motivația mea preferată pentru a merge la sală”, i-au comentat admiratorii. 
 
Anllela Sagra este model fitness și bodybuilder, care a câștigat atenția fanilor cu imaginile incendiare în costum de baie, pe care le postează frecvent pe Instagram.Tânăra cu un corp foarte bine lucrat a atras atenția și celebrului actor și fost boxer profesionist Mickey Rourke. Nu odată acesta și-a exprimat admirația față de frumoasa brunetă, distribuind poze sau filmări cu ea, pe contul său de Instagram.
 
 
Sursă foto: Instagram/ anllela_sagra
  • Columbiana cu abdomen de fier pune internauții pe jar. Unii sunt fascinați de pozele ei în bikini, iar alții o judecă

related posts

Modifică setările cookies