Condamnat la moarte, după ce a introdus ilegal o copie a serialului “Squid Game” în Coreea de Nord


Atunci când viața bate filmul! Un tânăr din Coreea de Nord a fost condamnat la moarte, după ce a introdus ilegal în țară o copie a serialului “Squid Game”. 


Daily Mail scrie că un tânăr va fi împușcat de un pluton de execuție, una dintre metodele prin care sunt ucise și personajele din serial. 

Nord-coreanul întors recent din China a introdus ilegal în țară, prin intermediul unui stick, o copie a serialului "Squid Game". Acesta le-a vândut serialul mai multor elevi, iar serviciile coreene au intrat imediat pe fir. 

Mai multe arestări au avut loc în provincia Hamgyong, care se învecinează cu China. 

“Totul a început săptămâna trecută, când un elev de liceu a cumpărat în secret un USB care conținea drama sud-coreeană Squid Game. Acesta a vizionat-o în clasă alături de mai mulți colegi”, a declarat cineva din interiorul școlii. Aceștia au prinși de Serviciul de Supraveghere al Guvernului după ce au primit un pont. 

Unii profesori au fost deja concediați, iar alții vor fi pedepsiți și trimiși să lucreze în mină. Cel care a cumpărat serialul a fost condamnat la închisoare pe viață, iar alți șase elevi, care au urmărit serialul, au primit cinci ani de muncă silnică. 

Se știe că liderul suprem al Coreei de Nord, Kim Jong-un, a declarat război filmelor străine și chiar le-a interzis prin lege. 

Squid Game este o poveste care împletește presiunea datoriei și amenințarea morții, elemente care îi determină pe eroi să accepte o provocare scandaloasă: joci și ai șansa să câștigi o sumă impresionantă de bani, dar poți oricând muri încercând.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Vezi și VIDEO: 

  • Condamnat la moarte, după ce a introdus ilegal o copie a serialului “Squid Game” în Coreea de Nord

related posts

Modifică setările cookies