Constantin Enceanu: "M-a deranjat foarte mult atunci când au apărut acele vorbe că eu și Petre am fi împreună"


Constantin Enceanu și-a deschis sufletul și a dat un altfel de interviu La Măruță, interviu în care acesta a vorbit despre subiecte extrem de intime, pe care nici el nu credea că le va atinge vreodată. 


Una dintre cele mai delicate teme atinse a făcut referire la amintiri pe care le are cu privire la zvonuri legate despre Constantin Enceanu și Petrică Mâțu Stoian. 
 
„Mi-a fost greu atunci când a murit Petrică Mâțu Stoian. (...) Au fost situații în care mi-au auzit urechile lucruri care nu sunt atât de plăcute. M-a deranjat foarte mult atunci când au apărut în spațiul public acele vorbe că eu și Petre am fi împreună. Lucrul ăsta m-a iritat foarte mult. Dacă între noi era o relație de prietenie, cum poți să spui așa ceva?

Eu am stat cu Petre de atâtea ori împreună. Dar eu cu Petre nu mi-am permis niciodată să vorbesc despre lucrul ăsta. Cât de prieteni eram noi, n-am putut să-l întreb: ‘Bă, Petre, uite ce vorbește lumea…’
 
Petre niciodată nu mi-a dat de înțeles ca ar fi ceva. Mie niciodată acest om nu mi-a demonstrat că ar avea alte orientări. Ce a făcut cu viața lui privată, nu m-a interesat. Multe lucruri poate soția mea le-a discutat cu el și multe lucruri le știu de la soție. Mi s-a părut o tâmpenie să intru în viața lui intimă.(...) Am fost acuzat la moartea lui că i-aș dori averea”, a declarat Constantin Enceanu.
 

Artistul a adăugat că îi lipsește prietenul său, care i-a fost mai mult decât coleg și i-a fost confident 15 ani până la moarte. O altă durere pe care a mărtuisit-o e legată de relația avută cu tatăl său, pe care nu l-a simțit niciodată aproape, cum și-a dorit: 
 
„Făcea anumite gesturi care îmi lăsau impresia că ținea mai mult la sora mea decât la mine. Să știi că i-am reproșat într-un fel asta. M-am simțit puțin dat la o parte. I-am zis că tot timpul a fost preș în fața surorii mele. Am vrut să-i demonstrez că pot și singur.Și i-am demonstrat."

Vezi și video:

  • Constantin Enceanu: M-a deranjat foarte mult atunci când au apărut acele vorbe că eu și Petre am fi împreună

related posts

Modifică setările cookies