Copiii cuplului Mila Kunis și Ashton Kutcher, apariție rară în public. Wyatt și Dimitri și-au însoțit părinții la un meci de baschet


Mila Kunis (40 de ani) și Ashton Kutcher (46 de ani) au fost prezenți la un meci de baschet din Los Angeles, unde au fost în centrul atenției, întrucât au fost însoțiți de cei doi copii ai lor. Wyatt Isabelle (10 ani) și Dimitri Portwood (8 ani) nu apar prea des la evenimente împreună cu părinții. Actorii preferă discreția și au încercat, pe cât posibil, să-i țină departe de lumina reflectoarelor.

Tag-uri:

Actorii și copiii lor au participat la un meci de baschet, desfășurat în Los Angeles, dorind să o susțină pe Caitlin Clark. Wyatt, fiica de 10 ani a cuplului de celebrități, a fost văzută plângând de fericire după ce a întâlnit-o pe debutanta din WNBA.

Actorul Ashton Kutcher a fost surprins când îi strânge mâna celebrei sportive, spre bucuria puștilor săi. Aceștia au sărit să o îmbrățișeze, după care au făcut câteva poze împreună. (Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Sursă: Instagram/Facebook

Clark și-a câștigat popularitate ca vedetă de baschet la Universitatea din Iowa.

La fel ca și Caitlin Clark, actorul Ashton Kutcher a studiat la Universitatea din Iowa, alegând specializarea inginerie biochimică, motivat de dorința de a vindeca boala de inimă a fratelui său. Ulterior a fost descoperit de un agent de talente.

Kutcher a intrat în competiția de modeling „Fresh Faces of Iowa” și a câștigat primul loc. Actorul a părăsit orașul natal și s-a mutat inițial la New York, apoi Los Angeles, pentru a urma o carieră în actorie. 

  • Copiii cuplului Mila Kunis și Ashton Kutcher, apariție rară în public. Wyatt și Dimitri și-au însoțit părinții la un meci de baschet

related posts

Modifică setările cookies