Copiii lui Ștefan Bănică Jr. vor juca într-o nouă serie „Liceenii”


Violeta și Radu Ștefan, copiii artistului Ștefan Bănică Jr. vor apărea într-o nouă serie „Liceenii”, poate cel mai îndrăgit film românesc. Povestea va fi adaptată la problememe contemporane. 


După 40 de ani, faimoasa peliculă revine, dar cu copiii foștilor actori. În această nouă ecranizare va juca și băiatul lui "Ionică", Mihai Constantin, dar și nepotul lui Nicolae Corjos, cel care a regizat celebra serie Licenii în 1986.

Criticul de film Irina Margareta Nistor a oferit mai multe detalii despre acest proiect într-o emisiune: 

„Eu sper să rămână distribuția asta... Și mi s-a părut extrem de important că cei de la verticală au avut gândul și că vor să facă o continuare, așa, după ani, mai ales că în anul ăsta știm foarte bine cât de extraordinar a funcționat Top Gun.

Eu cred că Liceenii este un fel de echivalent, un Top Gun al nostru, apropo de de nostalgie. Așa că sper să se întâmple toate lucrurile astea. Mă bucur foarte tare când în când se întâmplă să fie o veste atât de bună pentru toată lumea."

Ștefan Bănică Jr. are trei copii, pe Radu Ștefan (20 de ani), din relația cu Camelia Constantinescu, pe Ana Violeta (14 ani), din căsătoria cu Andreea Marin, și pe Alexandru din relația cu actuala soție Lavinia Pârva. 

Sursă foto: Instagram/ radustefanbanica

Vezi și: Anuța și Lucian, poveste de dragoste ca în "Liceenii"

  • Copiii lui Ștefan Bănică Jr. vor juca într-o nouă serie „Liceenii”

related posts

Modifică setările cookies