Corina Bud a pozat cu pantalonii în vine pe stradă. Imaginile care i-au dezgustat pe fani


Corina Bud și-a surprins fanii din nou, după ce a postat pe Instagram o serie de fotografii în care apare cu pantalonii în vine pe stradă. 


Cântăreața a ales niște locuri bizare pentru a se fotografia: lângă saci cu gunoi și tomberoane. Intenția ei nu prea a fost înțeleasă de către cei care o urmăresc pe rețelele sociale. Unii au rămas dezgustați de apariția artistei. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

„Ce-ai facut mă Corina, te-ai prajit și tu? Ai băiat mare și tragi așa într-o veselie? Faci echipă cu sora Deliei? Cere ajutor și lasă-te, nu încerca să convingi pe cineva ca ești clean, doar lasă-te, poți!”; Ferească Dumnezeu, cu pantaloni în vine, cică asta e moda...”, „Bikini nu-i dai jos?”, sunt doar câteva reacții ale internauților. 

Cântăreața, în vârstă de 43 de ani, este cunoscută pentru stilul ei ieșit din tipare și și pentru faptul că e lipsită de inhibiții. Pentru că are un corp de invidiat, Corina Bud se fotografiază în cele mai incendiare ipostaze și nu ezită să urce imaginile și pe rețelele sociale. 

Artista a postat pe Instagram mai multe fotografii, printre care și una în care apare nud, iar acest lucru a stârnit, de asemenea, un val de reacții. Vezi detalii aici

Sursă foto: Instagram/ Corina Bud 

Vezi și: Viața vedetelor, ca un film

  • Corina Bud a pozat cu pantalonii în vine pe stradă. Imaginile care i-au dezgustat pe fani

related posts

Modifică setările cookies