Corina Dănilă, cu sinceritate, despre problemele de sănătate


Se apropie de 50 de ani, pe care îi va împlini anul viitor, dar nu își arată anii. Cu toate că a trecut și prin multe de-a lungul vieții!
 


A păstrat mereu discreția legat de subiectele referitoare la viața personală, dar în privința problemelor de sănătate pe care le are și-a deschis sufletul pentru Click:
 
”Nu am ascuns că am avut probleme legate de coloană, de articulaţii, odată cu luarea în greutate. Urmez în prezent terapia cu oxigen hiperbar (HBOT),  ajutându-mă la ameliorarea durerilor de coloană şi articulaţii. (...) Tot voi aţi sesizat, la un moment dat, petele de pe mâinile mele şi v-aţi întrebat dacă sufăr de vreo boală anume. Da, e vorba despre vitiligo, o afecţiune dermatologică auto-imună, care se declanşează pe fond emoţional, în condiţii de slăbire a sistemului imunitar şi pe care o duci toată viața. (...)
 
"Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez. Din respect pentru publicul spectator şi telespectator, folosesc machiaj şi pe faţă şi pe mâini, atât la teatru cât şi la televiziune, pentru ca omul să fie atent la ce fac şi la ce transmit, nu la petele mele de pe mâini. Încerc, de ceva vreme, să ţin sub control evoluţia şi să ameliorez efectele, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete.Deci, toate cele cu care m-am confruntat şi mă confrunt încă, fac parte din viaţă şi încerc să le fac faţă atât cât pot şi cum pot”

Corina Dănilă e în prezent concentată pe cariera în teatru, pe un proiect de la televiziunea publică și mai ales pe relația cu fiica ei, Rianna. 

FOTO: CORINA DANILA INSTAGRAM

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA FACEM LEVEL:

  • Corina Dănilă, cu sinceritate, despre problemele de sănătate

related posts

Modifică setările cookies